Safari och apdrama

Hej på er!

Igår var vi ju på safari med gänget från lapoint, vi gick upp klockan 3 på morgonen för att få se soluppgången. Tyvärr hade vi lite otur med vädret för det regnande så det blev inte den magiska soluppgången som vi hade hoppats på. Men det var ju självklart väldigt vackert trots vädret, det sprack upp efter någon timme. Vi åkte runt i jeepar som visade oss vart alla djur befann sig. Vi såg hur många elefanter som helst, stora och små. Bebis-elefanter öns var ju så himla gulliga så man ville smälta! Dom lekte runt i leran och försökte busa med sina mammor. En bebis-elefant hade till och med 2 mammor, alternativtiva familjer finns alltså även i djurvärlden 😉 Lite kul..

Förurom elefanter såg vi även påfåglar, vattenbufflar, papegojor mm.. Hur mycket fina och exotiska djur som helst 🙂 Häftigt var det verkligen. Men det som jag kommer minnas mest var helt klart apan som vi träffade vid ett stort träd. Såfort jeeparna kom och stannade klättrade en utav aporna som satt i trädet och började mingla med oss haha. Apan verkade verkligen tycka om uppmärksamheten (då har vi något gemensamt lol) och började jaga en tjej, satte sig på en annan tjejs huvud och började leta löss och hos mig sökte han skydd under min klänning haha!! Sån jäkla rolig liten fillur, han hade jag velat ta med hem om det inte vore för att det delvis är olagligt och sen att han liknar Donald Trump väldigt mycket. Kolla bara på frillan lixom!

Idag är det fullt med upp med surfning, vi ska filma några sista delar till videon som ska upp på youtube, det är beach cleaning och sen har vi middag ute allihopa. Ska bli riktigt nice 🙂 Men först ska jag duscha håret och pressa lime, det har blivit orange som vanligt.. Så blev ju det även när jag var i Mexico.

Bilder: Jonathan Strömberg 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (27)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *