Videon som jag glömde bort!

Hej på er 🙂 Happy friday!

Hur är vädret hemma? Jag börjar göra mig lite mentalt förberedd för att jag ska åka hem efter helgen igen, så har kikat lite på en rosa fluffig (faux) pälsjacka som jag ska beställa hem tror jag.. Men vi har iaf helgen kvar på oss 🙂 Idag har vi varit på safari och sett massa vilda djur, det var superhäftigt och roligt. Jag inväntar bilderna som kommer ni få ta del utav trippen ni med. Fick en jätterolig bild när en apa gömmer sig under min kjol haha, vad jag skrattade samtidigt jag var livrädd för att göra apan sur så den inte skulle bita mig. Den fräste åt mig såfort jag rörde på mig nämligen haha… Schysst lixom. Men som sagt, bilder och mer om den trippen kommer såfort jag har bilderna.

Verkligen på tal om något helt annat, jag hade helt glömt bort den här videon som jag spelade in långt innan jag åkte på denna resa haha.. Typiskt va? 🙂 Men tur att jag kom på att jag hade den på min youtube-kanal så det var bara att trycka på ”publicera”. Jag lägger en enkel sminkning som jag tycker passar till skolan och ger lite tips också, det skadar ju aldrig 😉 Hoppas ni gillar videon!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)
 • Rena

  Thanks for the video!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Diana

  underbar video, mest för det du säger, så grymt bra att du lyfter upp det du just säger. Vi är i skolan för att lära oss, under flera år. ATt inte våga fråga är ju så viktigt!! Alla måste våga fråga, ingen är dum. Men det är ju så man känner sig, speciellt som barn.
  Tack Alex för att du lyfter så fina och bra ämnen.
  Ps. looking good med sminket! 😉

 • Anon

  Varken ljud (låter som du sitter i en burk) eller ljus känns proffsigt, dessutom är det ju meningslöst att göra en sminkvideo där du sitter en och en halv meter från kameran. Tittaren ser inga detaljer alls. Vad är poängen?

 • Zizo

  ÅÅÅÅÅ JA DET ÄR VERKLIGEN DIN FACTOR GIIIIRL!! JAG MINNS NÄR JAG SKULLE TRÄFFA DIG PÅ BOKSIGNERINGEM I MALL OF SCANDINAVIA FÖR FÖRSTA GÅNGEN EFTER ALLA ÅR SOM JAG FÖLJDE DIN BLOGG. OCH JAG LOVAR JAG VAR TVUNGEN ATT HÅLLA MIG PÅ AVSTÅND I NÅGRA MINUTER INNAN JAG GICK FRAM TILL DIG FÖR ATT LUGNA MIG HAHAHA! BLEV SKAKIS HAHAH! MEN DET SLÄPPTE FÖR DU VAR VERKLIGEN BUBBLIG, TREVLIG OCH ROLIG. DET VAR EN MAN SOM FRÅGADE DIG OM DU HADE DENDÄRA STORA BILDEN/TAVLAN SOM DU HADE PÅ BOKSIGNERINGEN I MALL OF SCANDINAVIA OCH DÅ SPRANG DU FRAM TILL BILDEN, OMFAMNADE HELA TAVLA ELLER VAD DET KALLAS OCH SVARADE NÅGOT I ”JAHHH,, DEN HAR JAG I MITT SOVRUM, JAG KOLLAR DEN VARIGE DAG!!!” HAHAHAHAHA, JAG DOG AV GARV. LYLLO DE SOM FÅR VARA MED DIG, KAN TÄNKA MIG ATT DE FÅR SKRATTA OCH HA KUL EN HEL DEL!! KRAMIS! FÖRLÅT!! SKA TÄNKA PÅ ATT STÄNGA AV MIN CAPS LOCK SÅ BOKSTÄVERNA INTE BLIR STORA NÄSTA GÅNG JAG KOMMENTERAR HEHE! KRAM! ZIZO

 • Ana

  En bra egenskap med mig är att jag alltid hjälper alla andra och att de vet att jag finns där till för de. Det kan vara även negativt men jag väljer att se det som positivt men jag har lärt mig att ta bort människorna som utnyttjar mig från mitt liv. Men i grund och botten så har jag en hjälpsam personlighet. Jag har alltid varit bra på att peppa mig själv och jag har aldrig tryckt ner mig själv, det finns inte i min värld helt enkelt. Däremot har jag jobbat mycket och det är inte alltid så bra men jag har lärt mig att ta hand om mig själv då jag har en bra arbetsmoral 🙂 trevlig fredag.

 • Sara

  Asså varför stödjer och promotar du företag som aktivt väljer att testa sina produkter på djur!? SNÄLLA läs på!!

 • Nathalie

  Fy allvarligt de testar produkter på smink, trodde du valde sammanbiten rätt nu för tiden….. läs på ”du kloka visa tjej”.

 • cecilia hedebark

  Vart är dina smink borstar från?
  Maxfactor?
  Såååååååå snygga!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *