Höstfavoriter

Inlägget innehåller adlinks.

Det har regnat här idag till och från, så det blev lite shopping hehe.. Bland annat en ny pälshistoria i färgen rosa, en leopardkappa (skitsnygg) och ett matchande sett. Så himla fina saker, längtar tills dom kommer hem 🙂 Det som fattas är nu ett par lackbrallor, typ såna som på bilden nedanför men vill gärna att dom är tightare runt skrevet. Vill lixom inte att det ska prassla där haha.

Hittade lite andra grejer som jag tror hade passat i dom flestas höstgarderober. Alltså väskan ser ju ut att vara en svindyr designerväska, eller hur? Men den kostar bara ca 350 kr!! Taget! 🙂 Sen är ju tröjan bara så mysig, den kan man matcha till allt. Lackbrallorna, jeans, skinnkjolen, stövlar.. Ja allt! 🙂 Man ska våga matcha olika material och stilar. Det är roligt.

Grå tröja – LÄNK // Lackbyxor – LÄNK // Röd jacka – LÄNK // Röd väska – LÄNK // Röda örhängen – LÄNK // Svart blus – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *