The villa

För er som är sugna på att se hur vi bor här med Lapoint så ser ni lite hur det ser ut här på bilderna nedanför. Dom 2 översta bilderna är från vårt sovrum, så himla fint. Stora fönster och en stor balkong utanför med havet och stranden som utsikt. Dröm! Ligger även 2 stora bäddar där som man kan ligga och sola på, dock har vi inte använt dom alls faktiskt. Vi har varit upptagna med att vara i havet eller så ligger vi i solstolarna som finns på trådgärden precis nedanför.

Nej nu ska jag sova (klockan 21:13 lokal tid). Vi ska på safari imorgon och gissa vilken tid vi ska mötas? Jo 10 i 3 mitt i natten haha.. Kommer vara så himla trött!! Men det ska tydligen vara värt det 🙂 Att få se djuren i sin naturliga miljö + soluppgång känns svårt att toppa. Så det ska bli himla spännande och roligt. Självklart kommer bilder upp imorgon, Jonathan hänger ju på och fotar. Åh sån lyx att ha fotograf med sig, det underlättar så himla mycket verkligen 🙂

God natt från mig!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *