Lektion 2

God morgon!

Här i Sri Lanka lever livet med LaPoint, vädret är fantastiskt och surfinglektionerna börjar pay off. Ta er en titt på min insta-story så får ni se själva att jah faktiskt håller mig kvar ganska länge på brädan 😉 Sån himla nöjd tjej haha! Det är grymma Jonathan som jobbar här som lyckas dokumentera allt, både på film och bild. Han använder sig dessutom av drönare, så ni kan ju bara tänka er hur grymma  videosarna på youtube från denna resa kommer att bli. Planen är att ni ska få minst 2 videos, en som är mer fokuserad på surfning och den andra på vad man kan göra för kul när man inte surfar.

Igår var det meningen att vi skulle ha dragit ut och dansat, men jag fick världens huvudvärk under middagen så var tvungen att lägga mig 🙁 Lite trist, var verkligen sugen på att få gå ut lite. Men det kommer ju fler tillfällen såklart. Men vi var faktiskt lite oroliga över min huvudvärk igår, för jag blev plötsligt ljuskänslig också. Och vara några timmar innan blev jag biten av en GIGANTISK spindel! Man har ju ingen aning om ifall den var giftig eller inte. Men jag mår som tur bättre idag , fortfarande lite huvudvärk men den börjar släppa sakta men säkert. Tror den beror på vätskebrist och inget annat.

Så morgonens lektion var tyvärr inte så jättelyckad för min del. Jag hade ju fortfarande huvudvärk och det var högs vågor, min kropp orkade inte riktigt med. Så himla synd för lektionerna är så fruktansvärt roliga och vår lärare är grym på att lära ut teknik. Men dom andra gjorde ett grymt jobb och jag fick vila lite genom att titta på från stranden . Men några vågor fångade jag!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *