Surfinglektion 1

Imorse klockan halv 6 möttes vi nere i beach villan här på Lapoint för att tillsamans åka med tuktuks till stranden där vi ska lära oss att surfa. Vi var 4 i vår grupp och vi fick lära oss grunderna idag. Hur vi ska stå på brädan, hur vi ska paddla men det viktigaste enligt mig – hur fasiken man kommer upp på brädan! Det är inte så himla lätt, speciellt inte när man flyger fram tillsamans med en våg. Jag vill gärna säga att det inte var så svårt, men svårt var det. Det går ju inte alls lika smidigt som man ser på filmer hehe, men vi kom alla upp på brädorna. Tror vi lyckades komma upp allihopa efter bara 2 försök, grymt va?! 🙂 Vi var ett jäkla bra gäng!

Jag trodde att första lektionen skulle bestå mest av tekniklära på stranden, speciellt med tanke på att vi är level 1 (nybörjare) men vi var mestadels i havet och vi fick leka av oss hur mycket vi ville. Jag lyckades även ta 2 egna vågor utan hjälp av läraren vilket kändes extra kul och häftigt. Det lyckades Andreas med också, så jäkla grym han var! Riktig surfer dude 😉 Nej så dagen har verkligen varit grym! Efter lektionen var vi alla hur trötta (men glada) som helst, så vi njöt verkligen av frukosten som serverades här i villan. Sen tog ju jag och Andreas en vila på rummet tills vi blev väckta för lunch som man fick beställa under frukosten. Tycker verkligen att Lapoint har styrt upp det här så himla bra! 🙂 Trivs som fisken i havet här, höhö!

Bilder: www.lapoint.se 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *