Best morning

God morgon mina fina vänner!

Idag har vi varit och surfat, Fyfan vad kul det var!! 🙂 Halv 6 möttes vi morgonen för att fånga dom bästa vågorna och slippa massa folk. Det var ju inte kul att gå upp så tidigt, men det var värt det! Så efter dagens lektion gick vi och sov haha, vi sov till 11 men det var sååå skönt. Sen har vi sånt fint rum vi sover i, titta bara på den maffiga tavlan som hänger bakom oss! Sjukt cool och den passar väldigt bra in här. Efter våran sköna powernap blev det lunch med resten av gänget och nu blir det att sola vid poolen. Vi har det verkligen oförskämt bra här, surfning, sola, bada, härligt folk, god mat.. Vad mer kan man önska? Vill inte hem! Men vi har ju många dagar kvar så ska inte börja tänka på hemgång än.

Hur mår ni då, hur är vädret hemma? Såg på instagram att den första snön har landat i olika delar av Sverige 🙁 Suck.. Men man får ju tänka på det positiva, man får ta fram sina snygga vinterjackor igen. Min älskade acne-jacka har jag längtar efter att få använda. Bästa köpet någonsin, den är så himla varm och fin. Men ett par snygga skor måste jag köpa.. Skor kan man ju typ bara använda en säsong sen blir dom så slitna. Iaf mina! Kanske jag som går konstigt hehe..

Bilderna från dagens surflektion kommer i nästa inlägg redan.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (35)
 • emma

  WOW vilken fin bild den där första!

 • Karl

  Before & after. O:-)

 • Erika

  Fruktansvärt osmakliga bilder att lägga upp…

  • Leoni

   Jag är inte knusslig och tycker inte att sex är tabu att prata om, men ja, jag måste hålla med om att den första bilden är osmaklig att lägga upp på en blogg. Övriga bilder, jätte fina och ser inget gränslöst i dom men ärligt talat Alexandra – Båda köns kroppar är fantastiskt vackra och kan porträtteras oerhört vackert, men det här känns mer som något som får stanna mellan er i sovrummet. Du sitter naken (jo jag ser trosorna, men…ja…) och gränslar din pojkvän i sängen, är det verkligen något som dina bloggläsare behöver se?

   Jag vill verkligen inte låta old fashioned eller emot en kvinnas frihet, please don’t get me wrong.

  • 🥂

   Eller hur..? Fattar inte tanken med dessa. Om fröken K nu inte greppar att det är tacky och allmänt pinsamt borde kanske A begripa det (inte lika förstörd av ”branschen”). Man tror ju att man halkat in i ett privat fjortisfotoalbum…

 • anonym

  Detta är för privata bilder!!!!

 • jess

  Så fina bilder 🙂

 • Ida

  Håller med om att översta bilden är för privat. De andra är okej

 • Mjölk2

  Too much… uuuggh

 • Anna

  Men varför ta med dina bloggläsare in i sängkammaren? Too much.

 • Tilda

  Eeew….nä. Lägg ner

 • Fia

  Men snälla nån vad ni gnäller.
  Tycker 1a bilden är super vacker. Hade ni inte vetat att det var just dom hade ni nog inte ens brytt er.
  Hade lätt kunnat ha en sån bild som tavla

 • Maya

  För mycket… älska på ni hur mycket som helst där borta… men lämna såna bilder till en annan industri 🤣
  Annars är ju du en fantastisk fotograf men det var över gränsen.
  Var en bättre förbild.

 • Ofelia

  Älskar första bilden, let the hater’s hate 😊

  • Anna

   Lite överdrivet att kalla folk för ”haters” för att dom ifrågasätter lämpligheten i att lägga ut en sådan bild. Absolut inget fel på bilden i sig, men jag skulle inte heller lägga upp en så privat bild på en blogg. Vissa saker ska man kanske behålla för sig själv och inte lägga ut till allmän beskådan. Har absolut inget med näthat att göra att tycka det.

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Så avundsjuk att du är borta i värmen medan jag är i kalla Falun 🙁

 • Johanna.

  Hade hon suttit i samma ställning över honom, i hans famn, med bikini på en sandstrand så hade ni inte haft någonting emot det! Men ja, verkar vara stor skillnad på att sitta i en säng och på stranden. Jisses.

  • Anna

   Ja, det är stor skillnad med att bjuda med folk in i sängen. . Fina bilder? Ja absolut, men för privat bruk.

   • Johanna.

    Men vad jag kan se så har dom inte sex på bilden? Som vissa påstått att detta varit ett ”förspel” till…. Och man skulle ju fortfarande kunna göra en strand till en säng, eller? 😉 Oj en halvnaken kvinna! Henne måste vi täcka i overall.

  • Leoni

   Men självklart är det skillnad på en sandstrand i bikini, och i sängen iförd endast trosor? Märklig jämförelse.

   • Johanna.

    Man kan väl sola topless på stranden också, i endast bikinitrosor? 🙂

    • Leoni

     Självklart, jag förstår din poäng. Men då jag själv inte hade gränslat min pojkvän i den här positionen på en allmän strand, med eller utan bikinitopp, så har jag svårt att se även det som något som allmänheten behöver ta del av hehe 🙂

     Jag pussar gärna min partner offentligt, kramas, visar kärlek osv men jag skulle nog inte gränsla honom så som på bilden. Därför är det, för mig, too much att nödvändigtvis fota det och lägga upp på en offentlig blogg 🙂

     • Johanna.

      Det är ju absolut helt ditt val att du inte skulle vilja att göra det, men nu är detta Alexandras blogg och hon väljer ju vad hon lägger upp faktiskt, så länge hon inte skadar någon annan så vad gör det? Jag tvivlar verkligen på att detta kan skada någon 🙂 Hade det varit två män på bilden som satt över varandra, hade det varit opassande då också, eller mer ”konst”?

 • Elin

  Asså fan va ni klagar, misstänker att några av er är 12-åringar?! Det är hennes blogg inte eran, och bilderna är helt naturliga, människokroppen är vackert och inget att skämmas över särskilt när Alexandra och hennes man gör inte ens något explicit i första bilden. Ni vana vid att se värsta musik videos med sexistiska scener men kan inte hantera en jävla bild? smh idioter.

  • Leoni

   Elin –
   ”12 år” är en återkommande kommentar för att avfärda andras åsikter, intressant. Jag kan bara tala för mig själv, jag är 24 år och som jag skrev i min första kommentar – Inte alls knusslig och tycker inte att sex är tabu, tvärtom. Däremot så kan JAG känna att det finns olämpligt material för en offentlig blogg, och just första bilden tycker jag(!) var något som ligger på gränsen mellan sensuellt vackert och light (observera light) porr.

   Min personliga åsikt är att läsare inte nödvändigtvis behöver bjudas in i sovrummet. Jag har svårt att tro att du själv, när det kommer till kritan, skulle posta en likadan bild på dig och din partner på en plattform där tusentals främlingar samt familj inkl partners familj står inför öppen beskådan av att du näst-intill naken gränslar din partner i sängen.

   Jag tror att man måste kunna se skillnad på att klaga och att framföra en åsikt eller konstruktiv kritik <— kommentarsfältets originella funktion är just för att kunna ge både beröm och konstruktiv kritik.

   Jag tycker att Alexandra verkar vara en riktigt skön människa med schyssta värderingar, och har inga problem med att kommentera även det – men det betyder inte att jag ALLTID håller med om hennes åsikter eller ALLT hon postar i sin blogg, och då vill jag som läsare kunna yttra mig om det. Det betyder inte att jag förväntar mig att hon ska ta bort bilden eller aldrig posta något liknande igen, det är helt upp till Alexandra.

   Det blir långsökt att jämföra med sexistiska musikvideos då syftet inte är detsamma – Musikindustrin framställer kvinnor som objekt i sina musikvideos, det är en helt annan diskussion och jag tror inte att det var det som Alexandra var ute efter med bilden – Jag förstår poängen med att den skulle vara konst, vacker, sensuell etc men enligt mig(!) gick den över gränsen.

   Jag gör (!) etc för att observera att jag endast talar för mig själv, du behöver inte hålla med mig. Jag reagerade på din kommentar då jag tycker att alla har rätt till en åsikt, medhållande eller ej, och ska inte nedvärderas till ett barns åsikt (om än även ett barns åsikt är precis lika viktig som en vuxen).

 • viktoria

  Tycker speciellt den första bilden är sjukt vacker!

  – Det är en bild med 1000 ord, kärlek och ett starkt band mellan två människor, tillit, respekt – ja allt! jättefint! det hade kunnat vara en tavla som någon nämnde här, finns hur många konstnärer som helst som målar nakna kroppar (nu är ju inte ni helt nakta men du fattar <3). det är konst! and so are you Alexandra! kram

 • Anna

  Tur du skaffat en pojkvän som ställer upp på sånna gör bilder i en av Sveriges största bloggar 😊

 • Emelie

  Bra bilder!. De ger en bra bild av ett härligt förhållande! Men vad är det för trosor du har på första bilden?

 • Elin

  Så snygga! 😍👌🏻 Skit i de som lägger negativa kommentarer.

 • Cecilia

  Och vem tagit dessa bilder killen från lapoint igen ellet? Usch trodde du blivit lite mera smakligare detta är bara snuskigt..

 • ninna

  Inte mycket till integritet. Sånna bilder kan vara vackra men i rätt sammanhang. En sån bild till allmän beskådan, vad vill man med det? I mina ögon något som bara känns galet fel att lägga upp offentligt. Ärligt talat hur tänker man?

 • Jenny

  Fan vad folk är pryda!
  Jättefina bilder! Våga bryta normer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *