Surfveckan startar nu!

Sponsrat av: Lapoint.se

Hej!

Har kämpat i evigheter för att få upp lite bilder, internet vill komma och gå lite som den vill här i Sri lanka.. Men nu så! 😉 Vi har precis ätit lunch och vi ska nu sätta oss i en taxi mot lapoint och checka in i Beach villan där vi ska bo resten av vistelsen. Så taggad på att surfa massor och ha sjukt kul denna vecka 😍 Tyckte det var så skönt att ha en vecka som är lugn och avkopplande tillsammans med min kärlek, och nu en mer fartfylld vecka. Att man kan få uppleva både och under en och samma resa är ju perfekt! Så denna vecka kmr det båda fotas och filmas mer. Men det är bara kul, har ju fått vila upp mig ordentligt. För resan göra ju i samarbete med lapoint, så det är ju jobb.

Men ni vet bilderna jag publicerade från när vi besökte templet? Jo jag hade ju ett väldigt vackert paraply med mig. Tänkte först att jag skulle köpa med mig ett sånt hem, men ju mer jag tänkte på det så insåg jag ju att jag aldrig kommer få användning för det hemma. Det är ju lixom inte samma sak att stå med det mitt på Stureplan bland stressade människor i grå/svarta kläder hehe.. Så den hade ju troligtvis få ligga någonstans i lägenheten och förvandlas till en ful sovenir från resan. Och jag som tycker det är så himla fult när människor samlar på massa skit från sina resor! Det förstör verkligen inredningen totalt! Så skippa gigantiska solfjädern från Mallis, eller den där snäckramen från Turkiet..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *