At the beach house

Då var vi äntligen med lapoint i deras grymma beach house där vi ska bo nu resten av veckan 🙂 Så himla fint här och vi har världens finaste utsikt utanför vårt rum. Där jag står på bilderna är alltså våran balkong, hur lyxigt är inte det? Vi ser direkt ner till vår privata strand där vi ska surfa, bada och hänga 🙂 Och nedanför är det också en trädgård med pool, hängmattor och solstolar. Det är verkligen så fint här. Ni kommer få se flera bilder av huset i ett annat inlägg.

Strax är det samling (klockan 18 lokal tid), för idag är det då alla kommer som ska vara här för surfingveckan. Fick höra att det bara är tjejer denna vecka och förra veckan var det bara killar, och det är tydligen av en slump! Men härligt med massa tjejer, vi kommer säkert ha det hur bra som helst. Tjejer är ju fan det bästa som finns. Men personalen består mest av män, och dom är superhärliga dom med såklart ♥Sen klockan 19 är det middag för hela gänget, är redan superhungrig haha…

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *