Hej på er!

Idag har solen äntligen varit framme typ hela dagen så vi har legat och myst vid poolen exakt hela dagen. Passa på lixom, för tyvärr har vi inte haft jättetur med vädret och jag vill helst inte komma hem helt likblek. Man vill ju gärna kunna se på en att man har varit utomlands, lite sådär gyllet fräsch. Ni vet vad jag menar! För det har regnat mer än vad det har varit uppehåll och sol. Det är ju dock fortfarande varmt och skönt här, så det är ju bättre än hemma i Sverige. Detta ska vara slutet på regnperioden här så förhoppningvis blir sista veckan bättre.

Men iaf, igårkväll tänkte jag klä på mig lite och lägga på lite smink. Vara lite extra snygg, why not lixom 🙂 Jag har inte sminkat mig något sen vi har kommit hit, och levt i strandkläder så det var lite skönt att få sätta på sig fina kläder. Det tog ungefär 10 minuter efter att jag lämnat rummet och det spöregnar! Och det är inte samma spöregn som hemma i Sverige, utan det är en jäkla dusch utomhus haha. Så ja, håret vart ju helt förstört. Klänningen som var i någon mockaimitation blev dygnsur och sminket var ju inte på plats längre. 10 minuter tog det alltså haha.. Sucks to be me, personalen på hotellet skrattade bara när jag sprang tillbaka mot rummet. Men jag får väl bjuda på den.

Före:

Efter:

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *