Idag var Buddha öppen!

Idag fick vi äntligen besöka Buddha som hade öppet, haha låter så knäppt men så var det ju. Det första som händer när vi kommer dit är att vi blir tillsagda att ta av oss skorna. Vet inte varför man måste vara barfota när man ska hälsa på Buddha? Försökte googla fram det men fick inte fram något svar.. Men jag antar att dom anser skor vara smutsiga och att man ska vara så ”naturlig” som möjligt när man ska gå in i templet. Så dom fick vi lämna utanför. När vi kom in möttes vi av många vackra, men också lite läskiga skulpturer. Jag bad ju såklart Andreas direkt ta en bild på mig framför Buddha, trots att vi har fått lära oss att det inte är ok att ta bild med Buddha medan ryggen är vänd mot honom. Men när vi kom ut såg vi andra ta massa bilder med ryggen mot Buddha (den stora som ni ser på bild 2 och 3) så vi tog snabbt en varsin bild vi med haha..

Tyvärr har det regnat hela dagen och vädret har varit dåligt, så fick gå runt med paraplyet. Men visst var den fin? Fick låna den av hotellet, ska nog köpa hem en likadan. Fanns i flera olika färger men tyckte att rött var snyggt. Sen matchade den dessutom min outfit ganska bra, så jag var ju nöjd ändå 😉 Lite synd är det ju att det inte har varit sol, för jag har knappt fått någon färg sen vi kom hit.. Det har regnat typ varannan dag nu.. Håller tummarna extra hårt för att det ska bli sol imorgon, vill så gärna slappa ordentligt i solstolarna, läsa tidningar, dricka nån drink och bara slappa. På måndag ska vi ju börja surfa och då är det tidiga morgnar som gäller, halv 6 fick jag höra att vissa kurser startar! Herregud alltså.. Men kul kommer det att bli, så det är bara att bita ihop 😉 Är så taggad nu på att få börja surfa!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *