Kissing in the sunset

Åh herregud vad jag är trött!! Vi har varit ute i regnskogen hela dagen och jag höll på dö minst 2 ånger och uppäten 345654 gånger av olika varelser haha… Vilken tur att det inte blev så, trots att det är fredag den 13e (vilket jag inte alls har tänkt på dock), den ultimata otursdagen ju. Allting är som tur dokumenterat på både bild och film så det får ni ta del av imorgon, bara att skratta och njuta 😉 Iaf åt bilderna, videos kommer först efter resan. Men vi har haft en väldigt bra dag idag och det är verkligen minnen för livet som skapas här i SriLanka tillsamens med Lapoint. Så himla tacksamt, det är ju sånt här som gör livet värt att leva 🙂 Resa, kärlek, utmaningar, lära känna nytt folk..

Minns ni att vi försökte få till våra ”gaols-bilder” i början av resan som inte blev så bra? Ja nu har vi äntligen tagit dom och här snackar vi goals för fulla muggar! Lol. Nej men dessa blev ju helt underbara, ÄLSKAR dessa bilder verkligen som Jonathan tog på oss. Åh så mycket kärlek och glädje det är. Blir helt varm av bilderna. Jonathan tog dessa medan vi skrattade och pratade och pussades såklart. Dom är därför så naturliga och härliga. Love! ♥

Nej men nu ska jag ta en dusch och få bort alla insekter från kroppen. Vet inte vad jag har släpat med mig hem från regnskogen.. Troligtvis ett gäng vidriga små blodiglar som satt fast exakt överallt på kroppen! Fick panik på dom, för dom är inte stora som dom hemma i Sverige. Utan små och smala. Som små ormar nästan, och dom såg sig fast som bara den och det rann blod lite överallt. Hittade till och med i min trosa! Gud kryper överallt när jag tänker på det!! Nej nu springer jag till duschen haha, höres.

Bilder: Jonathan Strömberg
www.lapoint.se

Posted in: PICTURES
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *