Cocacola!

Hej!

Idag kom äntligen solen fram och jag tog igen dom missade soltimmarna från igår. Dock lyckades jag bränna mig på brösten så har fått gå runt i t-shirt nu på eftermiddagen.. Men det gör inget, för jag hade packat ner min coola cokacola tisha 😉 Rådiggar den och känner mig lite extra tuff i den! Sen gör ju glasögonen sitt, hittade dom längst in i garderoben. Tror dom är från JFR.. Men är inte säker.

Nu känner vi båda att vi behöver pausa lite från solen så vi har beställt en tukuk som ska ta oss till ett Buddha-tempel som ligger här i närheten. Om man är snäll får man klättra på Buddhas huvud och klättra in i ögonen. Där ska det vara en magisk utsikt! Jag kopplar på charmen lite extra så vi får möjlighet att klättra upp där.

Ps. Ser ni sträcket på låret? Råkade snitta mig själv med rakhyveln, AJ!! Har även 2 matchande ärr längst ner på benen.. Är så slarvig när jag rakar mig.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *