Buddha var stängd

Här är det redan kväll. Vi ligger ju nästan 4 timmar framför er. Som jag skrev i förra inlägget tänkte vi besöka Buddha-templet, men det var stängt när vi kom fram dit 🙁 Så istället bad vi tuktuk-chauförren köra oss till en mysig resturang. Han körde oss till ett hak längst stranden, hur mysigt som helst även om maten inte var den godaste. Men det är ju inte därför man går dit, utan det är havet, stämningen och drinkarna 😉 Men vet ni vad vi råkade göra? Jo vi råkade ta sönder 2 stolar haha, Andreas tog sönder sin när han satt sig ner och jag tog sönder min när jag skulle luta mig bakåt. Fattar inte hur vi lyckades med det, inte direkt så att någon utav oss är överviktiga… Haha aja, så kan det gå.

Nu är vi tillbaka på hotellet och spelat Yatsy och äter frukt i resturangen. Imorgon är planen att hänga med Lapoint-gänget till ett vattenfall 🙂 Så magiskt! Hoppas på att komma hem med massa vackra bilder. Jonathan som tog bilderna förut är ju med, så det blir garanterat massa bra material till bloggen 😉 Så taggad! Vi kommer vara borta hela dagen imorgon så ska försöka tidsinställa lite ikväll..

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - Way out west Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Sandra Lindahl - Min helg! Sponsored - Icon Mirror Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - En vecka med goväder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *