Regnat hela dagen

Idag har det regnat exakt hela dagen. Just nu är det slutet av regnperioden som har varit här, vilket inte har stört oss alls då det endast har regnat någon timme per dag och sen har det blivit superfint väder. Men idag hade vi inte lika tur, det har varit skitväder exakt hela dagen. Men inte hänger vi läpp för det, vi har myst i sofforna, spelat spel, druckit smoothies, pratat och myst.

Jag vet att jag har varit superkär och puttinuttig sen Andreas kom in i bilden, men måste bara säga detta. Vi har kommit varandra så mycket närmare under den här resan, för vi har lagt mycket tid på att bara vara och prata med varandra. Det gör vi annars med också såklart, men vi har valt att lägga bort telefonerna och bara må bra av varandras sällskap. Och det är så skönt! För jag fick ju höra från min psykolog att varje person behöver 20 minuter med en annan person. Alltså 20 minuter med ordentlig fokus. En person som tittar på dig, lyssnar och svarar. Och jag tror verkligen det stämmer. Känner mig så tillfreds just nu ♥

Mina fina fransar har Elisabeth på Beauty Lunge gjort 🙂

Så mycket pussar och kärlek jag får från denna man ♥

Legat och slappat såhär typ hela dagen, men tror att det var exakt det jag behövde!

Fick en smoothie, detta är dock inte min utan Andreas. Min var för ful för att vara med på bild haha.

Posted in: PICTURES

You might also like

Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Ellinor Bjurström - En hörna är klar Caroline Roxy - Way out west Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *