A day at the beach

Ja vi har det härligt här, titta bara på dessa bilder som härliga Jonathan från Lapoint tog på oss när vi lekte runt på beachen utanför huset där vi bor medan vi ska lära oss surfa 🙂 Den där hunden på bilden på bilden ville följa efter oss vart vi än gick haha, han lyckades vid en tidpunkt sno min skarf och började tugga på den. Fick panik och sprang efter hunden medan jag skrek ”DEN ÄR DYYYR OH NEJ!!” haha… Sån fjantig grej att skrika ut, men hade det varit en skarf jag inte bryr mig så mycket om hade det ju inte gjort så mycket och jag hade låtit hunden leka med den även om den gick sönder. Men vi fick tillslut loss den utan större skador, och jag och hunden är nu vänner 😉

Det är sån lyx att vi har Jonathan här, för han ska hjälpa oss fota + filma hela nästa vecka. Annars har jag ju alltid kameran i högsta hugg och försöker fånga allt på bild. Det är ju en konst att lyckas ta det lugnt, ha kul och ständigt tänka blogg samtidigt.. Så det känns som en riktig lättnad för mig. Sen blir ju bilderna dessutom fantastiska 🙂 Tycker han fångade stämningen så himla bra, blir helt lycklig av att titta på dom här bilderna. Kommer helt klart printa ut några sen och rama in dom och ha hemma. Som en finising touch i vårt hem som precis blivit så fint inrett.

Bilder av: Jonathan Strömberg 

Posted in: PICTURES

You might also like

Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Ellinor Bjurström - En hörna är klar Caroline Roxy - Way out west Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - En vecka med goväder Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *