Åkt runt hela dagen..

Hej igen på er! Har varit borta hela dagen med Jonathan som jobbar på LaPoint, vi har mest åkt runt och… Ätit mat typ haha 🙂 Tyvärr blev det inte så jättemycket bilder för det har varit så himla varmt, sen tog Jonathan massa bilder med sin proffskamera så kände att jag inte riktigt behövde ta fram min. Dom bilderna skickar han imorgon, då ska ni få se på grejer! Men som sagt, vi har haft en väldigt avslappnad och rolig dag. Vi har åkt runt i tuktuks, köpt cocosnötter och lekt med hans kameror på stranden. Åt världens godaste acai bowl till frukost också, åh den var så himla god. Måste tillbaka dit! Om jag bara kan komma ihåg namnet på stället..

Aja, nu är klockan mycket här redan. Ledsen för dålig uppdatering, verkligen inte meningen men efter min stund med psykologen så känns det ganska viktigt för mig att bara njuta utan att stressa till datorn. Det kommer bli bättre när jag får bilder och ha mer material. Så stå ut mina vänner, glömmer inte bort er under dagarna. Puss puss, god natt.

Ps. Kolla in sista bilden. Den ar tagen precis innan vi åkte mot hotellet igen. Himlen här är verkligen MAGISK! Himlen skiftar verkligen i alla olika möjliga färger, mycket rosa, lila och gult. Ikväll var himlen och miljön persikofärgad, så himla fint! 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *