Hej från Sri Lanka!

Hej på er!

Det har precis varit regnstorm här så internet har inte velat funka alls typ.. Försökt ladda upp dessa mobilbilder hur länge som helst nu. Men nu har några laddats upp iaf, så jag nöjer mig med det innan jag blir galen 😉 Det är supervackert här verkligen, jag längtar tills vi börjar surfa! Det är dock först nästa vecka, vi tänkte ha en veckas chill först. Bara få må bra, bada, sola, mysa med varandra.

Igår när vi kom hit var vi så himla trötta, så vi tog det mest bara lugnt. Vi sov inte så bra på flyget så vi gick och la oss redan klockan 7, och vaknade klockan 10 lokal tid här haha. Men vi behövde verkligen det för att återhämta oss. Idag efter frukosten la vi oss vid poolen, åt lite god lunch, drack anannasjucie och tagit det lugnt. Nu regnar det som sagt så vi är på rummet för tillfället.

Det kommer mer bilder tagna med riktiga kameran, men måste få komma in i rytmen lite 🙂 Sen blir ju bilderna med telefonen ok faktiskt, titta bara på dessa..

Tog denna igårkväll, hur fint??

Stranden är LILA! Så magiskt 🙂

En krabba som krälade runt, ganska söt faktiskt.

Poolen.

Lunch, tog en ceasarsallad med scampi och älsklingen tog någon curry-rätt. Skulle ha tagit det han beställde, var så gott.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *