Herregud.. 17 timmar senare och vi är äntligen framme på rummet! Det har varit en lång resa, även om det har känts hyfsat fort. På flyget hinner man ju titta på en film, spela några spel, äta mat och sen är det dags för nästa flyg. Och då gjorde man om proceduren. Sen var det en taxi på 3 timmar, vi trodde att det var max en timme bort! Men så kan det gå, det viktigaste är att vi är framme nu iaf.

Men vet ni vad jag gjorde när vi mellanlandade i Dubai? Jo köpte min väska från Gucci 😉 Passade på, den var ju slut hemma i Sverige. Är supernöjd med den och jag valde large som storlek. Var lite sugen på den i sammet men det funkar ju inte med vårt väder hemma 🙁 Den hade ju blivit förstörd på en gång typ. Nej så jag tänkte smart och skippade det. Blev inte så jättesnygga bilder dock, tog dom ute på balkongen för Andreas låg och vilade i sängen. Orkar inte släpa upp honom för en snygg bild på väskan haha. Någon måtta får det vara..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *