Alltså vet ni vad jag har fått höra från flera kända kvinnliga ansikten på senaste? Att en person jag träffade förut skickar ut meddelanden som lyder på ett ungefär såhär ”Hej Anna (exempel) .Jag brukade vara ihop Kissie. Det höll inte, vi växa ifrån varandra. Är du singel?”. Hur pinsamt är inte det egentligen? 🙁 Som sagt har detta alltså skickats till flera kändare kvinnor i Sverige. Kan inte låta bli att undra om personen nu även har satt att han dejtade mig på sitt cv, eller på sin tinderprofil så alla tjejer kan se det! Haha det är så skrattretande, undrar om det funkar? Att tjejer alltså blir mer intresserade för att han brukade träffa mig? Skulle nästan vilja ha statistik på detta, kan ju använda det som material när mina säljare ska sälja in mig på kundmöten 😉

Nej men personligen hade jag blivit avtänd, hade inte alls tyckt det var sexigt med en kille som skröt över att han har varit ihop med en bloggerska. Först och främst, är det så häftigt verkligen? Han verkar ju tycka det. Sen kommer ju andra funderingar, kommer han jämföra mig med bloggerskan, vill han ha någon som liknar henne, pratar som henne? Eller måste man ha en blogg med minst 1000 unika besökare i veckan? Nej jag vet inte, många frågor ploppar upp i huvudet på mig iaf haha…

Nej så tjejer, rådissa killar som tar upp tidigare tjejer dom dejtat. Det är slut av en andledning, och man ska aldrig jämföras med någon annan. Spelar ingen roll om kilen har dejtat Kissie, blondinbella eller Zara Larsson innan. Det spelar så sjukt liten roll.

Min reaktion när jag läste vu växte ifrån varandra. Under 2 månader hinner inte ens mitt löshår växa ut!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *