Vi reser med Epic

Ja då är vi på Arlanda och sitter på Pontus in the air och äter lite mat innan vi går ombord på planet som ska ta oss till Sri Lanka. Så taggad!! 🙂 Det är verkligen sjukt kallt ute idag, samt regnigt så det kändes nästan ännu bättre att veta att taxin tog oss mot Arlanda hehe 😉 Både jag och älsklingen reser med våra nya snygga väskor från Epic Travelgear. Jag valde mer stilrena i färgen vit/grå medan Andreas självklart tog några mer färgglada som passar hans personlighet 😉 Visst är dom fina? Dom små använder vi som handbage, och ena är fylld med kamerautrustning haha. Vi ska filma loss under denna resa.

Nej nu ska jag äta upp min laxsallad för jag tror dom har börjat borda planet redan.. Vi kom iväg lite sent, för jag hittade inte mina solglasögon 🙁 Så jag behöver köpa ett nytt par. Men det är det minsta problemet, finns ju hur mycket som helst här på flygplatsen och säkert där när vi kommer fram också.

Ps. Koden Kissie&EPIC ger 20 % rabatt + fri frakt 🙂 Giltigt tom sista oktober. Enjoy!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *