Över 50 miljoner kronor!

God morgon!

Wow vilken kväll det var igår, Världens barn lyckades dra in över 50 miljoner kronor! Målet var satt på 20 miljoner, så det vara så sjukt häftigt att se ur folk öppnade upp sina hjärtan och plånböcker medan programmet rullade. Man fick ju se fantastiska inslag från runt om i världen där hjälpen verkligen behövs, men också grymma uppträdanden. Zara Larsson och Carola var på plats lixom! Det var en fantastisk och viktig kväll. Och jag kände mig så stolt över att ha er som hjälpte mig dra in lite över 20 000 kr.. Jag visste ju vart pengarna gick till innan igårkväll, men det var ännu tydligare och nu känns det helt fantastiskt. Tack fina ni!

Nu ska jag åka med Chloé till mamma som ska vara hundvakt medan vi åker, sen hem och packa väskan för sen åker vi 🙂 Wihoo! Så skönt att få 2 veckor med värme, sol och surfning. Det är verkligen med perfekt timing som vi åker, det är fruktansvärt kallt om kvällarna och nätterna nu. Sommarvärmen är long gone.. Så nu byter vi ut jackan mot t-shirts och små toppar. Skorna mot flipflops och halsdukarna mot solglasögon 🙂
kissie världens barn

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *