Longer lashes

Behandlingen är sponsrad.

Hej på er! Har varit och fixat fransarna på förmiddagen hos bästa Elisabeth på Beauty Lounge. Känner mig så fin och redo för resan nu 🙂 Jag är dessutom inte alls orolig för att fransarna ska lossna, trots att vi ska surfa. Hennes fransar sitter som berget! Sen efter behandlingen åkte jag in till stan för att köpa våtservetter, men åkte istället hem med en klänning och ett par örhängen till ikväll haha.. Inte alls som planerat. Dock kan jag inte resa utan våtservetter så får köpa det imorgon. Planet går först vid 3 tiden 🙂

Nej men nu ska jag smörja in mig med brun-utan-sol och klippa en video som ska upp.. NU! Haha helst för någon timme sen redan, men råkade fastna i gucci-butiken när jag var i stan.. Tänkte spontanköpa en väska men den var slutsåld den som jag ville ha 🙁 Så trist, så det blev ingen. Men får ta och beställa på nätet istället. Men som sagt fick jag ju med mig en fin klänning och örhängen, tanke ha på mig dom ikväll.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *