Hej på er!

Gud vad det är kyligt ute idag 🙁 Man känner verkligen att den krispiga höstluften tar över det sommarluften för varje dag som går.. Trist, men så är det! Jag var precis i min gamla lägenhet och skulle hämta bikinis till resan och lite sommarkläder, samt mina vinterjackor. Dessa 2 fick bland annat hänga med, dom tänker jag absolut använda i år igen. Speciellt den högra, älskar att det skiftar i grönt! 🙂 Sen kommer ju såklart acnejackan även hänga med, den är så varm och skön.

Men något jag behöver köpa till hösten är ett par skinnbyxor, mina favoriter från förra året är helt förstörda. Använde dom lite väl flitigt 😉 Sen behöver jag ett par skor.. Men det behöver jag varje år, dom slits ju så lätt!

Men nu ska jag hjälpa Andreas här hemma, det ska fotas produkter och sen ska jag filma en video. Tänkte gymma också men tar nog det efter min psykologtid som jag har senare klockan 18. Är lite nervös, men tror det kommer gå hur bra som helst. Blev rekommenderad henne av en annan socialmedia-kändis. Vågar ju inte gå till vem som helst.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)
 • Rena

  Wow, your jacket is perfect!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Missj

  Gud vad läskigt med psykologen. Har träffat flera stycken i mitt liv pga min uppväxt = påtvingad psykolog. Men jag låser mig alltid när de träffar mig och de flesta bara men heeeerreguuuud det är sjukt att du är så normal med tanke på vad du gått igenom. Fast jag har ju också mina hjärnspöken som jag aldrig nämner för psykologerna. Jag är jätteduktig på att inte ”visa mig svag” liksom.

 • Yäpp

  Att gå till psykolog är jättebra och inte ett dugg konstigt. Har själv gått till flera när livet varit jobbigt eller tankarna för många. Jag är helt normal, har ingen diagnos (inget fel med det, för diagnoser är ofta superkrafter), men det har hjälpt oerhört. Däremt hjälper det inte ett skit om du inte öppnar dig, men låt det ta sin tid, antingen känner du för att öppna dig första gången eller efter flera gånger, eller inte alls men öppnar dig för någon annan. Det är viktigt att känna sig bekväm med den man går till, det har jag själv erfarenhet av. Känns det inte bra – byt. Byt tills du hittar rätt och ibland är turen där och du får någon du är bekväm med direkt.
  Jag förstår att du behöver gå till psykolog för du har dels varit med om en del, är en speciell och känslig person som tänker mycket (precis som jag) och har ett annorlunda liv med tyvärr många krav som kan vara tunga att tackla ibland som jag förstår det. Men se det så här, att gå till en psykolog är inte så farligt som det låter, har man ett hål i tanden går man till tandläkaren, har man ont i magen går man till läkaren och har man för mycket inom sig psykiskt så går man till psykologen. Tyvärr låter ju ordet ”psykolog” väldigt laddat och många kan fortfarande tycka det är otäckt eftersom det var ”tabu” förut eller hur man ska säga. Men det är 2017 och var, varannan människa går dit. Eller många i alla fall. Antingen behöver man hjälp på traven från någon som faktiskt är utbildad på just hur vi funkar eller så kan det vara bra i förebyggande syfte INNAN man hamnar i tex en depression. Första gångerna jag gick till psykolog tyckte jag det var något skamligt och skämdes. Det var över 15 år sedan. Idag skulle jag gå dit utan problem om jag behöver. Vet du varför? För känslan när man lämnar ofta är väldigt skön och man är otroligt lättad för det mesta. Vänner och familj är bra att prata med men ibland behövs en utomstående och som sagt, någon som fattar på ett annat plan och kan ge helt rätt råd. Min polare skulle kansle hänvisa till en festkväll om jag är nere, medan psykologen skulle säga precis tvärtom. Festkvällen kanske hjälper för stunden, medan psykologens råd hjälper i längden. Nu skriver jag bara av egna erfarenheter och säger inte att det är så här för alla. Men jag tycker det är bra att du går dit. En gång behövde jag bara gå ett besök och en annan gång fick jag gå ett halvår. Det har fått mig att må så otroligt mycket bättre idag och jag är glad att ha gjort det, även om jag förstås har mina toppar och dalar fortfarande. Ett tips bara, börjar de snacka om antidepp så känn efter vad DU vill. Du måste inte börja med det för att de säger det. Däremot har jag själv gått på det förut om det hjälpte då. Vissa måste ha det hela livet, vissa i perioder och vissa klarar sig utan. Det jag vill säga är att bara ta det lugnt, det kommer gå bra det vet jag och jag tror du kommer må fint efteråt. Ta hand om dig.

  • Victoria

   Förstår att du behöver hjälp….

   • Yäpp

    Vad är ditt jävla problem? Varför skulle jag behöva hjälp? Snarare du som behöver det när du klankar ner när man bara vill stötta nån. Jävla fitta. Därför man sällan skriver här för det finns sånna äckliga troll som dig. Dra åt helvete.

    • Yäpp

     …sorry Kissie men sista gången jag skriver på din blogg eftersom vissa av dina läsare mår så dåligt i sig själva att de måste klanka på andra. Sjukt beteende och inte konstigt världen ser ut som det gör när man blir pissad på av någon liten råtta när man bara försökt stötta någon annan. Tur för mig jag är nöjd med mig själv nu så man itne tar åt sig av sån skit MEN jag tar fan inte skit. Cred till dig Kissie som dras med sådana här efterblivna jävlar dagligen, jag är helt chockad över svaret från ”Victoria”. Svårt att lista ut vad det är för typ btw. I fortsättningen läser jag bloggen utan att skriva, hoppas det gick bra för dig idag Kissie.

   • Ångest-tjej

    Viktoria, jag hoppas inga fina och underbara människor behöver ha dig i sina liv. Man förtjänar så mycket bättre än en vän som dig

  • Ångest-tjej

   Yäpp – du är stark <3 att ta sig igenom en depression och komma framåt i livet med livsglädje är en stor vinst. Tack för din kommentar, den värmde för mig i alla fall

 • johanna

  en gröna fejk pälsjackan, till höger, är så fin!

 • Alice Forssblad

  Vart kommer jag jackorna ifrån? 🙂

 • Ida Karlsson

  Hoppas att det går bra hos psykologen och att det känns tryggt och säkert! 🙂 <3

 • Paula Smilee

  Så himla snygga jackor & fina bilder ! 🙂

 • Emelie

  Hej! Hade verkligen varit så kul om du ville kika in på min blogg och följa mig under min 6 månader långa backpacking resa i Asien. Vi kommer resa runt i bland annat Thailand, Kambodja, Filippinerna och Vietnam. 🌴❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *