Min kvällsrutin – Video

Hej på er!

Först och främst, WOW! Vi har redan kommit upp i 13 000 + kr på insamlingen för världens barn! Ni är så grymma och jag blir så stolt över att ha er som följare ♥ Detta bevisar verkligen att små summor kan göra stor skillnad. För folk har donerat allt från 1 kr till 200 kr och det har nu alltså blivit över 13 000 kr.. Helt fantastiskt, och det har knappt gått 24 timmar. Gud vad jag blir glad! Nu fortsätter vi mot målet, och förhoppningvis drar vi in ännu mer såklart. Pengarna går ju trots allt till barnen som behöver det mest.

Men idag då, ja det ligger det en ny video uppe på kanalen där jag bjuder på min kvällsrutin som jag avslöjade redan igår 🙂 Så spana in den vettja! Och idag har jag faktiskt inga planer förutom att jobba på datorn.. Så jag tänkte nu ta hundarna ut på en promis, hoppa in i duschen och sedan ta mig in till MOS. Jag vill köpa någon ny bikini för resan och köpa lite andra nödvändigheter som solkräm och sådär. Är faktiskt himla skönt att inte ha massa att göra 🙂

Jo en sak kom jag på att jag ska göra, jag ska prata med en psykolog som jag ska börja gå hos. Jag inser att jag inte mår så bra som jag borde, även om jag kanske ser väldigt glad ut utåt sätt.. Så förhoppningvis kanske det hjälper att bara få prata med någon och kanske får lite förståelse för varför jag har vissa tankar som jag har. Det har absolut inte hänt något, utan jag har ett negativt tankemönster som jag tacklas med i stort sätt varje dag. Jag vill komma över det..

Prenumerera på min kanal >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)
 • Missj

  Du är jättevacker även utan smink 🙂

 • Jessica

  YAS MY QUEEN! SLAY! Älskar dig min förebild! ❤❤Kram fina du!!

 • Karin Engelholm

  Tipsar om världens bästa bok i ämnet ”du är fullkomlig” av psykologen Irma Alm. Den förklarar VARFÖR och HUR, konkret och superviktig. Jag fick livsviktig hjälp och är numera den enda som säljer den (via min eko-butik), hittas här: levareko.se

 • Katja

  Skulle du vilja göra en uppdaterad detaljerad ”brun-utan-sol-rutin-video”? Skulle vilja se hur du gör med ryggen och sånt och vill gärna se resultat med Cocoa Browns produkter! 🙂
  Kram!

 • Victoria

  Testa och köp små handdukar på Ikea, finns på barnavdelningen i 10 pack, då kan man ta en ny varje kväll = inga snusk handdukar

 • Sofia Hagberg

  Du är så fin! Hur gör du med Bus dagen efter? Hoppar du in och duschar på morgonen efter eller låter du det vara kvar tills du duschar på kvällen?

 • Sara Harrysson Rosén

  Färgar bus av sig på sängkläderna? Tack för att du visade hur du applicerade btw 🙂 Kram!

 • Maria

  Du ser helt fantastisk ut med och utan smink, och videon var jätte bra 😉

 • Ana

  Mycket bättre klippning på videon 🙂

  När jag torkar ansiktet så använder jag ansiktsservetter som jag köper på Åhlens city, då handdukar inte är så rena speciellt om man använder samma hela tiden, bakterier kan komma på den.
  Jag hade blivit jätte röd om jag hade använt de produkterna som du har, jag jobbar mest med fukt det är bra för hyn.

 • Camilla

  Tips på b-u-s för händerna! Börja med att smörja in händerna med bus innan du gör resten av kroppen. När du är färdig tvätta och skrubba handflatorna mot varandra för huden på handflatorna suger åt sig extra mycket. Ta sedan vanlig bodylotion och smörj in händerna och en bit upp på armarna. Detta jämnar ut färgen fint och händerna och handlederna har inga spår av linjer och man ser inte ens att du har fejk tan! Try it!

 • Emma

  Du använder inte nattkrämerna eller några hud krämer i din hy rutin?

  Ska köpa hem och testa Pumpkin enzyme mask, hoppas den fungerar på min hy. Du har fantastiskt hy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *