Vet ni vad jag tror är en bra grej att göra för att hålla motivationen uppe och välmåendet? Jo genom att fira dom små vinsterna här i vardagen. Sa du ifrån när en person betedde sig dåligt? Bara det är en vinst! Eller gjorde du ett extra bra jobb på uppgiften, ja det ska ju firas!

Pratade ju här om dagen att vi mår bättre när vi tar tag i dom jobbiga sakerna här i livet, detta är lite samma sak. Men jag vill att ni fokuserar på att belöna er själva för dom små vinsterna, eller dom stora! Hur man belönar sig själv är ju verkligen upp till var och en, jag brukar shoppa något fint eller äta något gott 🙂

Här är några vinster i min vardag som jag väljer att fira: 

★ Jag vågade föreläsa inför massa människor på en stor scen utan erfarenhet. Wow! 🙂

★ I videon som jag publicerade idag visade jag mig helt utan smink, och kände mig 0 % obekväm med det. Jag har äntligen kommit över ”rädslan” över vad folk ska tycka om mitt osminkade jag, så himla skönt.

★ Vi har kommit upp i över 15 000 kr på insamlingen för världens barn, ni är så jäkla bra!! ♥ Fortsätt donera så vi kommer upp i 20 000 kr, klicka HÄR för att komma dit.

★ Bokade in mig för mitt första pyskologbesök, imorgon redan ska jag dit.

★ Jag besiktade bilen idag, kanske inte låter som världens grej men jag har skjutit upp på det. Så det var bra att polisen stannade mig faktiskt.

★ Bad om ursäkt och erkände att jag hade fel till Andreas. Jag är en väldigt bestämd person och gillar inte att ha fel, men idag hade jag fel. Så det var bara att ta ett djupt andetag och be om ursäkt. Var inte kul att ha fel, men det kändes bra att be om ursäkt ordentligt och inte göra det till en större grej än vad det redan var.

Vad är era vinster?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)
 • Sofia

  Tack för detta inlägg! Behövde denna påminnelse <3

 • Johanna Enocksson

  Alltså det är du värd!!! Har läst din blogg sedan låångt tillbaka. Är så sjukt imponerad utav dig, du är driven målmedveten och SÅ stark kvinna. Och du sprider det vidare dessutom. Kram <3

 • Evahle - en blogg om psykisk hälsa

  Så fint inlägg! Mer sånt här behövs 🙂
  Mina vinster är bland annat att jag igår var på ett jättebra möte med min nya terapeut som jag tror kommer vara jättebra för mig och att jag tagit tag i mitt skrivande igen och hittat kraft till det! 🙂

 • Missj

  Mina vinster idag är att jag gick till gymmet trots att jag inte kunde träna så att jag skulle slippa straffavgift för bokad barnpassning. Haha är inte så dyrt men onödig utgift. Tar mig 20 min och sen 20 min tillbaka så fick min motion samtidigt.

 • Camilla Svensson - 22 år och fru!

  Så fint inlägg Alexandra! YAY us! ❤️

  Kolla gärna in min nya blogg!

 • Linn

  Peppigt inlägg! <3
  Mina vinster idag är att jag kom iväg och shoppade med en vän trots min ångest över det pga socialfobi mm. Det gick jättebra och vi hade jättekul! 🙂

 • Sara

  Så fint inlägg Alexandra!
  Mina vinster är att jag tog mig i kragen och följde med en kompis till shoppingcentret fast jag är i någon form av ”svacka”
  Att jag börjar kunna säga ifrån mer och mer
  Att jag inser vad som är viktigt för mig och först då kunde jag bli lycklig!

  Kram<3

 • Dina

  att jag åt kanelbullar utan att få ångest och panik som jag brukar få. <3

 • M

  Ang. psykologen – Bered dig på att LIPA!
  Första gången jag gick till psykot så tänkte jag mest att det var ett jävla trams, men när jag väl satt där i stolen och någon på allvar frågade hur jag mådde så bara störtgrät jag! WTF liksom?! Men det kändes ju samtidigt jäkligt bra.
  Var inte rädd för att byta till en annan psykolog heller om du skulle känna att det inte riktigt funkar mellan dig och den första.

  Du är bäst!

 • Victoria

  jäklar vad härligt att du vågar visa dig som du är, kurvig o trind . Fattar knappt att Elisabeth Hurley tycker ”visst var Marilyn Monroe väldigt snygg,, men hade jag varit så fet hade jag tagit livet av mig”Knäppgök i dagens matstress …. Lr?

 • Carro

  Det du skriver om heter människans belöningssystem. Det du beskriver så typiskt ett mentalt beteende hos mänskligheten! Läs psykologi, så kommer du lära dig ännu mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *