Det var typ.. 5 år sen!

Åh titta vem jag träffade idag, min gamla vän Per-Robin som jag umgicks väldigt mycket med när jag var yngre 🙂 Så kul att ses igen! Han har jobbat utomlands och det är därför vi inte har setts så mycket. Men nu äntligen så ♥ Men det blev bara en kort fika för jag behövde lämna in min kamera på lagning, min canon gx7 (den som jag använder dagligen) har halvt gått sönder.. Skärmen hänger typ löst och det är ju den kameran jag använder dagligen.. Hade hoppats att dom kunde fixa den innan lördag då vi åker men inte det. Det skulle ta 4 veckor för att få den fixad! 🙁 Hade ju hoppats på att dom hade sagt ”åh självklart fixar vi din kamera direkt, du som är en sån trogen kund och köper alla dina kameror från oss”.. Men så var det ju inte. Så får se hur jag gör, oavsett är ju 4 veckor en väldigt lång tid att lämna ifrån sig kameran på. Behöver ju den dagligen!

Kvällens planer är nu att klippa morgonens video som ska upp på min youtube-kanal. Har filmat min kvällsrutin, steg för steg hur det går till innan jag lägger mig. Vissa av er är ju lite nyfikna på hudvårdrutin och den berättar jag lite om i videon. Sen ska vi träna, har inte tränat ordentligt på flera veckor så det ska bli så himla skönt att få röra på sig lite igen. Ja det är väl det, dagarna går ju så fort så man hinner ju knappt med haha.. Vad har ni gjort idag?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *