Min första föreläsning!!

Idag var vi ju i Göteborg för att hålla i föreläsningar inför 1000 + 1500 elever under UF mässan. Alltså 2500 elever totalt! Detta är egentligen min första, riktiga föreläsning någonsin. Har haft en för länge sedan, men det var inte alls på den här nivån. Iaf.. För att vara min första gång kändes det riktigt bra. Ja, jag var nervös såklart när jag såg alla elever i salen och jag fick ställa mig på den stoooora scenen (förväntade mig ett litet klassrum typ) men det gick bra. Och den andra föreläsningen gick ännu bättre. Då vågade jag röra mer på mig och ha kul 🙂 Hade inga problem med att prata, tyckte att det flöt på bra och fick se videos efter. Jag pratade lugnt, inte för fort och inte för otydligt. Sen kanske någon annan tycker något annat såklart men jag är nöjd iaf och fick väldigt fina ord efter. Så detta var hur kul som helst och detta vill jag verkligen fortsätta med 🙂

Jag inväntar dom ”riktiga” bilder från fotografen, så ni får nöja er med dessa sålänge. Jag kommer också berätta mer om vad det var jag pratade om och varför Andreas stod på scen bredvid mig. Kan också berätta vilka uf-företag jag har blivit rådgivare till också, jag tror jag tog mig an 4-5 företag. Jag kunde inte låta bli, alla var så drivna, duktiga och modiga. Klart man vill hjälpa till med framtidens entreprenörer! 🙂 Nej så detta har varit en grym, lärorik dag och jag har haft så himla roligt. Nu är jag helt slut och ska lägga mig i soffan och spela iphone-spel hehe.. Ska nog nätssoppa lite också, känner att jag förtjänar det efter idag.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *