En natt på Pigalle

Hej! Hemskt mycket hej!

ar haft föreläsningar hela förmiddagen så har inte hunnit blogga alls. Men nu sitter jag på flygplatsen här i Göteborg igen och väntar på flyget som ska ta oss hem igen till Stockholm, så jag passar på att blogga lite. Kommer självklart berätta mer om hur själva föreläsningen gick till, men först vill jag visa hur mysigt vi hade det igår 🙂 Vi bodde på mitt favorithotell Pigalle när vi var här. Jag är helt förälskad i stilen som dom kör med här, burlesk och romantiskt. Älskar det! Sen hade vi en härlig romantisk middag igårkväll längst upp på hotellet. På söndagar har dom något som heter ”intimate sundays” som består av en meny på 4 rätter. Maten smakade superbra och vi hade det så himla mysigt. Efter middagen avslutade vi kvällen på rummet, rummen här är ju så romantiska och fina. Så en underbar kväll hade vi 🙂

Ja och nu är vi ju som sagt på väg hem igen.. Är helt mentalt slut efter dagen me har lite jobb att ta hand om på datorn innan vi sätter oss på flyget. Och när jag skriver att jag är mentalt slut menar jag det på ett positivt sätt såklart 🙂 Har haft så himla kul idag, att föreläsa är verkligen en häftig känsla. Men det ska bli skönt att få komma hem igen och bara ta det lugnt i soffan och landa lite. Förhoppningvis har våra nya resväskor kommit också så jag kan börja packa inför lördagen. Lika bra att vara ute i god tid, eller hur?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *