Tänk FÄRG!

Inlägget innehåller adlinks.

Ska ni satsa på en ny jacka i år? Tänk färg! 🙂 Och faux fur, så himla snyggt. Jag såg en superläcker leopardkappa här om dagen, men Andreas såg helt förvirrad ut när jag tog fram den från hyllan. Han tyckte inte alls det var snyggt haha.. Men jag tror inte killar fattar det här med mode.. Det behöver inte vara svart, tight och rakt för att det ska vara snyggt. Snyggt för mig är att våga sticka ut och våga synas med sina kläder 🙂 För så var den när jag visade honom den röda kappan också, han trodde jag hade blivit knäpp typ haha!

Jag kommer iaf satsa på en leopard, och sen kanske någon i färgen röd eller multifärgad. Har redan är som är svart/grön från Balmain som jag älskar! Den ligger i min gamla lägenhet, måste hämta den i veckan. Den är så snygg, orkar inte. Bästa köpet. Ångrar inte en sekund att köpte den för dubbla priset via tradera haha..

Rosa – LÄNK // Grön – LÄNK // Leopard – LÄNK //
Lila – LÄNK // Röd – LÄNK // Rosa 2 – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *