God morgon!

Jag mår mycket bättre idag, behövde verkligen sova ut en hel kväll. Jag orkar verkligen festa 2 dagar i rad längre, har blivit tant… Min blogg kommer väl snart handla om vuxenblöjor och förstoppningar. Haha nej då, nu tar jag väl lite i. Men iaf, jag mår mycket bättre idag och är redo för att åka till Göteborg igen. Vi har bokat ett romantiskt bord hos hotellet Pigalle som har något som heter Intimately Sundays. Låter hur mysigt som helst, lite extra fokus på kärlek är aldrig fel. Inte för vi har några problem på den fronten, tycker vi är romantiska och det älskar jag. Sen ska vi även sova där på hotellet. Älskar rummen där, dom påminner om Moulin Rouge (som dessutom är min favoritfilm).

Här kommer äntligen en video, i denna förklarar jag varför jag har varit borta från youtube och berättar hur jag har mått på senaste. Det är mer en ”mys-prat-video” även om själva ämnet kanske inte är supermysigt 😉 Berättar lixom om när jag spydde på Liserberg haha.. Usch, det vill jag helst bara glömma. Så pinsamt! Har ni inte tid att titta på videon nu rekommenderar jag er att titta på den senare ikväll så kan vi ha söndags-mys tillsammans i sofforna. Även om vi sitter i olika soffor kanske det känns som att vi hänger 🙂

Men nu ska jag ta ut hundarna, äta något och sedan åka snabbt in till MOS för att köpa en blus. Behöver något att ha på mig imorgon när jag ska föreläsa. Är så trött på allting i garderoben som vanligt hehe.. Sen ska jag till mamma och lämna hundarna som vi hade helt glömt bort. Kom på först igår eftermiddag att vi inte hade fixat hundvakt. Alltså really Andreas och Alexandra.. Det är typ som att glömma bort barnen haha…

Prenumerera på min kanal gärna, det gör ni >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)
 • ebba

  Hua!! Var det inte njurbäckeninflammation du fick då?? Det är när man har en urinvägsinfektion för länge som sen går upp i njurarna som du beskriver! Det är den vääääääärsta smärtan jag har varit med om alltså.. Btw om du vill utveckla din kanal till det bättre tror jag verkligen det skulle gynna dig att skaffa en bra mikrofon, så blir det lite behagligare att lyssna 🙂 mysig video i övrigt!

  • Kissie

   jag fick höra urinvägsinflamtion, men håller med. njurbäckeninflammation låter det ju som, för hade sååå ont 🙁

   tack för tipset, har faktiskt kikat runt efter en bra mic. Kommer köpa en snart 🙂

   • Lava

    Det finns inget som heter ”urinvägsinflammation”utan urinvägsINFEKTION, så om ordet slutade med INFLAMMATION så lär det ha varit som ovanstående skrev, njurbäckeninflammation. Inflammation o infektion är två olika saker. Ja det här var väl lite besserwisser-fakta, men man lär sig nåt nytt varje dag 😉

 • Ana

  Hoppas du inte tar det på fel sätt nu. Jag menar absolut inget illa men det är lite jobbigt att kolla på youtube klipp som klipps ofta och vars bild skiftar hela tiden från fram och åt sidan, blir lite too much. Blir lite distraherad vet inte vad jag ska kolla på, blir förvirrad ensa sekunden visar du framifrån nästa åt sidan. Jag älskar att titta på videos och följer massa kanaler men tycker mer om när du filmade åt ett håll. Känns som om du har svårt att bestämma dig hur du ska göra när du klipper ihop? Som sagt gillar det du gör och följer dig alltid men har märkt de senaste gångerna att dina klippningar är sisådär, föredrar när du håller själv i kameran och vrider den eller om du nu väljer att ha den ståendes och filma en vinkel eller hur du vill göra men det är vad jag tycker 🙂

 • Victoria

  Njurbäckeninflammation hade du. Urinvägsinfektion, heter det. man behöver inte ha ont för att bakterierna gått upp i njurarna, jag hade inte ont alls, bara feber och jag var en timme från att dö. Konstigt att du inte blev inlagd och fick antibiotika i sprutor, jag lades in på infektionskliniken och fick 9 sprutor antibiotika om dagen i en ingång i handen.

 • Yves

  Har inte besökt din blogg på några månader och noterar att du har gått från en extremt transig/fjollig fjortis-stockholmska till en helt surrealistisk gnällbältsmix med tjocka k:n och konstiga ü:n. Förstår att Andreas dialekt smittat dig men det låter inte klokt när två extrema ytterligheter blandas. Just sayin’…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *