Söndagslistan

Bästa i veckan:
Jag tog tag i jobb som jag har skjutit upp för jag har tyckt det har varit lite jobbigt/ obekvämt.. Men nu när jag har gjort det känns det mycket, mycket bättre och är mer pepp på jobb än någonsin! 🙂 Sen hade jag en sån sjukt rolig kväll i fredags med härliga vänner, det behövde jag.

Sämsta i veckan:
Att jag var så himla trött igår och missade Viktors fest. Känner mig alltid som en sån dålig vän när jag inte dyker upp på saker. Men samtidigt måste man lyssna på kroppen, och jag kände mig stressad över jobb.. Ja så det var lite tråkigt såklart.


Nästa vecka ser jag fram emot:
Sri lanka såklart! 🙂 Vi åker på lördagen och både jag och Andreas väntar våra nya resväskor från epic travelgear. På fredagen har jag dessutom franstid och det känns alltid skönt. Man känner sig så fin efter, så det ser jag också såklart fram emot 🙂 Så pepp!

Nästa vecka ser jag inte fram emot:
Om jag tittar på schemat så är det inget som känns jobbigt eller tråkigt. Det jag behöver ta tag i är att få tag på alla vittnen till rättegången vilket kanske inte är det roligaste, men det är ju verkligen nödvändigt. Sen ska jag spela in en till video som kommer upp medan jag är borta, dock har jag ingen inspiration och då känns det genast tråkigare..

Måndagens planer:
Jag är ju i Göteborg imorgon och ska föreläsa. Börjar bli lite nervös för jag vet inte exakt hur jag ska bygga upp föreläsningen. Men jag vet att det kommer kännas så jäkla bra och häftigt såfort jag är klar!

kissie outfit

Bild: Elin Strååt

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *