Last night was fun

Hej på er!

Har varit på kalas hela dagen på Bounce, så därför har jag inte bloggat. Sen har jag varit lite trött efter igår också.. Rosanna bjöd till på middag på resturang ART. Vi hade verkligen så himla trevligt. Det bjöds på massa god mat, vi drack goda drinkar och sen var musiken grym! Stämningen var verkligen på topp och det var länge sen jag hade så kul som jag hade igår 🙂 Nu går jag iof inte ut så ofta längre men igår var verkligen en lyckad kväll. Hängde till och med ut på nattklubb efter resturang-besöket. Den ni! 😉 Blev en sväng till VIDA och sen avslutade vi kvällen på wall innan jag tog en taxi hem.

Ikväll är det ju faktiskt fest igen, min vän Viktor har sin årliga höst-fest hemma hos sig och den kan jag inte missa fast jag känner för en lugn hemmakväll med glass och film. Men det kan jag ta imorgon. Eller nej det kan jag inte alls, åker ju till Göteborg kom jag på medan jag skrev detta haha.. Alltid är det något, men det är kul med fart och fläng. Men festen ikväll då som Viktor, han har gått all in! Tror jag hörde rykten om att han har tagit in en bartender och dj? Wow.. Kommer bli hur kul som helst tror jag, behöver en powernap innan bara.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *