Födelsedagsfest hos Bounce

Min älskade lilla syster fyller hela 9 år, så det firades ordentligt med en fest hos Bounce som ligger i Kungens Kurva. Alltså wow vilket ställe! Studsmattor exakt överallt, hinderbanor och massa kul. Jag var så extremt sugen på att hoppa loss jag själv, men jag lät barnen leka i fred 😉 Speciellt idag när det var Leonoras födelsedag. Men jag kommer komma dit en annan dag och leka av med, det är en sak som är säker haha! Men hela gänget fick studsa loss en timme, dom fick leka olika lekar och testa på olika tricks. Sen när dom var trötta, hungriga och törstiga bjöds det på hamburgare och tårta. Och sedan såklart presentöppning. Av mig fick hon en selfiestick som hon har önskat samt 2 toppar. Ena hade texten ”My superpowers is I’m a girl” på, tyckte den kändes helrätt 😉

Efter besöket däckade jag hemma, haha var så himla trött så fick bli en ordentlig powernap för min del. Jag har så mycket att göra egentligen… Ska bland hinna klippa klart 2 videos, ena ska upp redan imorgon för jag såg att jag har varit ”offline” på youtube i en månad nu! Men nu har min älskade Andreas lagat mat åt mig här, så vi ska äta lite middag och sedan känner jag mig förhoppningvis piggare.

Stort tack till Bounce för vi fick vara hos er idag, personalen gjorde en grymt jobb! Ni tog hand om tjejerna så bra.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *