Bye bye boobies!

Jag berättade ju att jag var hos kliniken där jag opererade mig förut va? Jag har fått en operationstid den 1a november för att ta bort implantaten jag har nu. Känns lite konstigt att vara tillbaka där för att ta bort något som har varit i min kropp sen 2011. I 6 år har dom funnits i mig, och nu ska jag säga hej då till dom. Bye nye! Det är flera anledningar till varför jag ska få dom utbytta, men det känns skönt att få det gjort. Det är lixom dags. Men nu är ju den stora frågan om man kan sälja dessa till någon konstig person på nätet? Har för mig att Pamela Andersson fick flera tusenstals dollar för hennes gamla, känns väl inte mer än rimligt att jag borde få ungefär samma pris för mina? 😉 Hehe..

Men aja nu vet ni det. Nu ska jag klippa klart videon som ska upp imorgon på min youtube-kanal, så håll utkik där imorgon. Sen ska jag passa på att klippa nästa video som ska upp på onsdag. Dags att få upp farten på videos känner jag. Och sedan blir det att lägga sig. Skönt att sova, haha så himla trött idag så det är löjligt. Men så kan det vara vissa dagar!

God natt, hörs imorgon!

Ps. Blev ingen fest för min del, jag somnade i soffan haha. 

Posted in: PICTURES

You might also like

Sandra Lindahl - Min helg! Intervju - Noomi Rapace Caroline Roxy - Way out west Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Sponsored - Icon Mirror Sandra Lindahl - Min 25-års fest!!
 • Missj

  Kommer du ersätta dem med samma storlek? eller lägga in mindre?

 • Catarina

  Hoppas inte de ska bytas ut mot större, snuskgubben A har ju tydligt markerat sin besatthet i stora bröst, spydde när jag läste det, kommer svimma då.

 • M

  6 år är ju ingenting, dagens implantat håller en livstid. Har du fått komplikationer som måste fixas eller vill du bara ha en annan storlek/form?

  • Lina

   Dagens implantat håller 10-15 år! 🙂

   • Josephine

    Det stämmer som M skriver. Dagens implantat kan du i stort sett ha en livstid eller ungefär 50 år i allra högsta grad om du inte vill göra om dom pga graviditet eller liknande. Jag har haft mina i 10 år och jag kommer inte behöva göra om dom om 5 år. Har gjort dom på Akademikliniken i Stockholm.

 • Sara

  Kul med förändring?
  Sa inte du förut att du skulle behålla dina som dom var? Hoppas det går bra iallafall! 🙂

 • Camilla Svensson - 22 år och fru!

  Det kommer nog ta en stund för dig att vänja dig, haha =) Ska du göra dem mindre eller större? Eller du kanske behåller din vanliga?

  Kolla gärna in min nya blogg. Där hittar du bilder från vår smekmånad i Kroatien, skönhetstips och mina nya tatueringar bland mycket annat!

 • Tobias

  Hoppas du gör dom större med tydlig fejklook:) iaf inte mindre! Angående köpa dina gamla implantat så är jag intreserad. Seriöst intreserad dvs.

  • J

   Öööh vem fan är du att säga att hon ska göra de större, inte mindre? Håll tyst. Varken du, eller någon man, äger eller har någon bestämmanderätt över en kvinnas kropp.

 • Anni

  Så snällt mot din vän att skita i festen för du ”somnade” i soffan.

 • Minna

  Åh, vad kul! Gör du dem mindre eller större, eller behåller du samma storlek? Hoppas själv på mindre, tror det hade varit så fint på dig!

 • Synnöve

  Det kommer bli as snyggt med mindre bröst! Du som har så smal och tränad överkropp, dina proportioner kommer bli perfekta, nu ser det ut som du har jätte breda axlar. You go! 😀

 • F

  Åh du gör helt rätt!! Det kommer se mycket bättre ut.

  Like på den kommentaren ”varför man ska tvinga sig iväg på något när man är trött”
  Känner inte till situationen men varit där många ggr, suttit på en fest som jag egentligen inte orkar vara på. Vf göra så mot sig själv. Dom som vill festa kan ju festa. Men Alexandra det är ju egentligen för dom ville ha DIG där.

  När ska du ändra designen på din blogg också. Tycker du ska ha silver/guld/svart tema.

  Kram

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Ska du sätta i mindre implantat eller vara utan helt? 🙂

 • Veronika

  Bara nyfiken:)…vad är det du ska göra och varför? Tycker inte Andreas om dem som de är😉
  Kram

 • Emma

  You go 🙂
  Vilken storlek kommer du byta till? Måste bara säga att jag verkligen tycker din blogg har blivit bra på senaste! Grym

 • Karin

  Hej! Supersnygga Kissie! Byt till mindre inplantat som matchar din smala, snygga kropp. Jag är inte emot operationer av detta slag, är man missnöjd med sin kropp så kan man göra den snyggare. Alla bestämmer över sin egen kropp, men överdriv inte, det är inte snyggt med allt för stora läppar, bröst etc. Du är sååå snygg och du duger som du är! Var rädd om dig! Vänl.Hälsn Karin!

 • S

  Förstår inte kommentarerna om ”gillar inte Andreas dom?” Varför skulle det ha någonting med vad han gillar och inte? Var och en bestämmer över sin egen kropp och om man vill ha stora eller små bröst, silikon eller naturliga. Suck!

 • Vvv

  Jag funderar på om jag ska lämna en supersnäll kommentar med en diss om ditt nuvarande utseende på slutet… för att följa strömmen liksom.
  Skämt åsido, man blir ändå lite nervös på något vis när någon ska genomgå operation, även om man inte känner personen i fråga. Men viktigaste av allt, hoppas du blir nöjd och att allt går bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *