Nyanser av blont..

Hej på er!

Idag ska jag blogga betydligt mycket mer än vad jag gjorde igår – LOVAR! 🙂 Men jag hade verkligen fullt upp och hittade inte tiden till att sätta mig ner vid datorn. Men så blir det ibland. Jag var nyss hos Rapuzel of Sweden igen för att ljusa upp håret lite, känns mer som jag att vara blond. Jag gillade verkligen färgen jag hade igår men den passade inte riktigt min hudton, dom var för lika på något vis så jag ”blandades ihop” med håret. Förstår ni hur jag menar när jag skriver så? Men nu känns det bra igen, håret är inte stylat dock så ni får se det lite senare.

Nu tänkte jag äntligen ehe mig mot gymmet, har inte hunnit träna på senaste. Jag har varit sjuk och sen nu när jag har blivit frisk så har jag ju haft så himla mycket att göra.. Så det har inte blivit av, så nu ska jag passa på när jag har denna dag hyfsat ledig. Ska mest jobba hemma på datorn så kan planera lite dagen som det passar mig. Skönt! Sen ska jag filma, valde att inte lägga ut videon som vi filmade är om dagen pga kvalitén. Känner att jag inte kan stå för en halvdålig film när jag har allting som krävs för en video med bra kvalité. Nej någon måtta får det fasiken vara 😉

Här har ni mig i olika nyanser av blont.. 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *