Fullt upp hela dagen!

Hej!

Gud förlåt har inte bloggat på hela dagen, men har haft fullt upp hela dagen. Började dagen med en inspelning, efter hade jag lunch inbokad med vänner och sedan möte med Tourn. Sen telefonmöte med advokat, och avslutningsvis blev det en aw med vänner. Och nu är jag hemma, dagen har verkligen flugit förbi.. Men jag hade lite problem med bilen imorse, därför har dagen blivit längre än planerad. Garageporten var trasig så fick inte köra ut den, så behövde boka taxi och blev en halvtimme försenad till inspelningen och sedan har den här förseningen följt mig hela dagen… Lite irriterande, men nu funkar garageporten som vanligt igen så förhoppningvis slipper morgondagen bli likadan.

Imorgonbitti ska jag fixa till håret lite igen, ska lägga in ljusare slingor (känner mig för mörk) och få se hur vi gör med luggen. Jag gillar ju luggen, men det kanske bara är så att jag inte passar i det? Att just min ansiktsform inte passar med lugg… Eller så kan jag inte styla den ordentligt.. Jag vet inte, ska ta ett viktigt snack med min härliga frisör Emma imorgon när jag sitter i frisörstolen 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *