Soffmys

Såhär ser det ut hemma hos oss just nu, vi dricker te i soffan då Andreas stackarn har blivit förkyld och han tittar på fotboll. Jag funderar på om jag ska sticka iväg till gymmet eller inte.. Inte direkt så att jag tittar på fotboll, sjukt ointressant för min del. Men jag insåg nu också att klockan redan är ca halv 10! Vart försvann tiden lixom.. Annars tar jag det imorgonbitti, om jag inte har den där inspelningen som jag kom nu hehe.. Det här med planering har aldrig varit en utav mina starka sidor. Men så kan det vara, är bra på annat 😉

Kanske ska sätta mig ner och gå igenom vad det är jag ska säga på måndag när det är dags för föreläsning i Göteborg. Det är för UF Göteborg som föreläsningen hålls för och det ska bli så himla kul och spännande. Att få prata inför framtidens entrepenörer känns ju himla kul, och förhoppningvis kommer det jag säger fastna hos minst en person som kan ta lärdom av det. Tänk vad coolt egentligen, att folk vill lyssna och höra på det man säger och berättar. Ja, det ser jag verkligen fram emot.

Ps. Vi försökte precis filma men såg nu att filmen blev helt grumlig pga ljuset 🙁 Nu velar jag fram och tillbaka om jag ska publicera den eller ej.. Har ju varit frånvarande från youtube ett tag och skulle gärna vilja komma tillbaka. Men samtidigt vill jag inte publicera vad som helst. Vad tycker ni?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *