Börjar dagen med klättring

Hej på er!

Idag började vi dagen med ett klättring-pass, var så himla länge sen nu då vi båda har varit sjuka till och från.. Men nu så! Och sedan lyckades jag ju även dra mig till gymmet igårkväll, så det känns som att jag är på väg tillbaka igen. Skönt, mår så mycket bättre när jag får röra på mig. Så blev en timme på klätterväggen, kändes lagomt.

Men nu ska jag göra något helt annat, nämligen fixa naglarna 😉 Lyckades slita av 2 stycken när jag klättrade så det är verkligen dags nu. Det går inte riktigt ihop det här med långa naglar, hair extentions och allt mögligt som jag sysslar med när man vill vara lite sportig och klättra haha.. Men jag tycker att man kan vara både och, fixad och piffad men också kunna skita ner sig ibland och anstränga sig på klätterväggen. Kontrasterna är ju så roliga.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *