Ni måste testa escape room!

Haha vilka konstiga bilder.. Inte dom typiska bilderna som jag publicerar här på bloggen kanske, men detta var från igår när vi spelade Escape Room med Andreas vänner Chris och Philip. För er som inte vet vad det är så är det rum som man låses in i, och sedan har man en timme på sig att komma ut. Det gör man genom att hitta ledtrådar som öppnar olika dörrar, lådor eller vad det nu kan vara som innehåller nästa ledtråd. Vissa rum är svårare än andra, och andra är läskigare än andra och sedan har vi ju lättare rum. Nu har jag testat 4 rum totalt, första gången var vi inlåsta i fängelsecell och vi fick matchade kläder. Sjukt kul var det! Igår var det ett ”rädda Sherlock Holmes” rum och sedan ett rum inspirerat av Harry Potter. Ja det ser ni ju på bilderna ovanför 😉 Så har ni tråkigt någon dag eller kväll, dra ihop ett gäng på 3-6 personer och testa detta! Sjukt roligt och annorlunda 🙂 Googlar ni så får ni upp hur mycket som helst.

Men nu sa jag äta något, slänga iväg några mail och sedan träna. Första passet på jag vet inte hur länge nu.. Nu har jag väntat några dagar extra så jag inte riskera göra något så kroppen mår dåligt igen. Och jag har avslutat antibiotika-kuren nu för några dagar sedan så det känns ändå hyfsat säkert att köra igång igen. Men det blir ett lättare pass, kommer inte orka något mer avancerat idag ändå. För snart åker vi utomlands, och då vill man vara fit for fight. Åh så skönt det ska bli att få förlänga sommaren lite!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *