Närmar sig rättegången..

Hej på er!

Jag började dagen med ett lunchmöte hos mina advokater. Rättegången närmar ju sig. Äntligen höll jag på säga men lite så känns det nästan. Tänk att det har gått snart ett år sen jag fick höra om detta för första gången. Sånt här tar verkligen sjukt lång tid! Vill verkligen att detta ska försvinna. Så idag gick vi igenom vittnen, bevis och annat. Det är faktiskt nästan lite som i suits för er som har tittat på den serien, det är mycket som händer och det är ju lite spännande.

Aja, men nog om det. Min syster fyller hela 8 år och det ska firas på Bounce till helgen! 🙂 Det är en stor lokal fylld med studdsmattor, hur kul låter inte det på en skala?! Jag älskar att hoppa på studsmattor så jag kommer ha svårt för att låta bli haha.. Dagen är till för min syster och hennes kompisar som har blivit inbjudna. Sen måste ju någon härlig födelsedagspresent införskaffas men jag tror jag vet vad jag ska köpa henne.. Sen på söndagen ser ni att jag ska till Göteborg, IGEN! Känns som jag är där hela tiden, men denna gång ska jag föreläsa på måndagen. Läskigt, kul och spännande är det. Men att föreläsa är något jag vill göra mer av, så övning ger färdighet. Men tanken av att stå framför 1000 personer som ska lyssna på mig känns ju.. Ja, läskigt! Men man måste bara våga, man kommer ingen vart av att vara feg och tveka hela tiden.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *