Sneak peek…

Hej!

Förlåt för jag inte uppdaterade mer igår. Var trött och seg, hade ingen inspiration till bloggen och behövde komma ut och träffa folk. Det lixom krypte i kroppen på mig haha! Så blev en sväng ut på mr french med Keela, Daniel P, Annica mfl. Där det bjöds det på ostron, bubbel i massor, råbiff, musslor mm. Hur gott som helst 🙂 Sen blev det en liten sväng ut, det var så himla kul att få träffa vännerna igen och bara få snacka skit och skratta. Idag är jag lite seg, men det var det helt klart värt 😉 En till kopp kaffe och lite smink och jag är redo för en lunch på stan med min vän Janne! Han ska åka iväg på träningsresa på måndag, så himla avundsjuk – vill också! Men sen ska jag ju iväg till värmen om knappt 2 veckor, så kan nog stå ut hehe..

Som sagt fick vi komma hem till lägenheten igår och det var så himla skönt 🙂 Det känns ju alltid bäst att få sova i sin egna säng. Sen har vi det så himla fint här hemma just nu, önskar att jag kunde visa upp allt! Men det får jag icke.. Ni kommer få se förvandlingen senare på youtube när allting är klart. Jag tog dock några smygbilder som jag tänkte dela med mig av till er 😉 Kunde inte låta bli haha.. Man ser inte mycket, men man ser vilka färger vi har och vilken ”stämning” det är i lägenheten. Gillar ni det ni ser so far?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *