Sen lunch och escape room

Åt en senlunch med Janne idag, och vi kunde faktiskt sitta utomhus! Säkert en utav dom sista gångerna för i år, så det gäller ju att passa på. Men skönt var det. Vi satte oss på Tures, delvis för att maten är god men också mest för att det passerar alltid folk man känner. Så det blir mycket hejades på folk, men det är ju så kul 🙂 Så god pasta, cola zero, lite sol och härligt folk som gick förbi. Perfekt! Sen var jag så löjligt sugen på pasta idag så det fanns inga ord, och jag som ytterst sällan äter det. Smakade extra bra idag pga det 😉

Efter lunchen åkte jag och mötte upp Andreas och hans 2 vänner för att spela escape room, gud vad kul det var idag! Dom tidigare gångerna när jag har spelat det har jag känt att det är halvkul för jag får lixom inte ta så mycket plats.. Men så kändes det inte idag, kände mig delaktig i spelet och hade riktigt kul. Så detta har varit en fantastisk söndag 🙂 Nu ska vi äta lite middag vid vårt nya köksbord, och sen blir det filmmys.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *