Idag flyttar vi in =)

Wihoo idag får vi flytta in i lägenheten igen, så skönt 🙂 Men det har varit så himla mysigt att bo hos mamma dom här dagarna. Igår blev det tacoskväll, godis och skräckfilm (jag orkade inte gå ut haha, får ta igen det ikväll istället) och imorse Andreas gjorde iordning pannkakor till hela familjen. Hur mysigt låter inte det? 🙂 Efter det blev det spel med syster, det är ju så viktigt med kvalitétid med familjen.

Och vet ni vad? Hon ska starta en youtube-kanal fick jag nyss höra.. Med sina 2 tjejkompisar. Alltså klumpen i magen som jag fick.. Klart det är roligt, men det är lixom min lilla tjej, min favorittjej! Vill inte hon ska behöva se hur människor beter sig på nätet. Inte än..

Längtar verkligen tills ni får ta del utav det här projektet, tror det kommer bli så himla bra.

2 bilder från boka direkt galan, har inget med inlägget att göra men dom är lite mysiga + håret mitt var ju så snyggt där! 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (27)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *