Hej!

Imorgon får vi äntligen gå tillbaka till lägenheten, så vi slipper bo på hotell och hos föräldrar. Men det har varit supermysigt att sova hos mamma, har ju fått kunna utnyttja deras bastu hur mycket jag vill 😉 Och deras badkar! Det är verkligen något jag har saknat från min förra lägenhet, badkar. Så himla avkopplande att få lägga sig ner medan man blir ren haha.. Tycker inte alls om att stå upp i duschen.. Men förutom det så är det ju såklart mysigt att ha mamma nära igen, åker ju faktiskt hem till mamma såfort jag är ledsen och behöver tröst.. Vissa saker växer man nog aldrig ifrån hehe..

Idag är det fredag och jag är äntligen frisk(ish), så jag har smörjt in mig med min älskade brun-utan-sol så jag även ser frisk ut haha.. Tycker fan att bus är lösningen på allt. Nästan iaf. Ikväll är planerna att träffa tjejerna, inte för någon wild n crazy helkväll men för att göra något. Jag är så fruktansvärt trött på att bara ligga inne hela tiden och vara sjuk. Vill träffa folk, göra mig lite snygg och mingla! 🙂 Så ska åka förbi gamla lägenheten efter dagens möte och hämta något snyggt att ha på mig. Vi får nämligen absolut inte komma in i vår lägenhet förens imorgon efter klockan 3. Spännande va!?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)
 • Mm

  Ett tips, sluta spruta in skit i dina kinder för du börjar verkligen se uppblåst ut, ser att du blivit storleksblind som tidigare på läpparna. Ditt huvud ser oproportionerligt ut

 • Alinia Andersson

  Hej! Har läst din blogg sen både du och jag var 14 år. Uppskattar den lika mycket fortfarande!! Undrade bara vilken brun utan sol du använder i ansiktet. Har kört med cocoa brown men tycker den sätter sig i porerna i ansiktet. Använder du den ansiktet ?

  Kram

 • Emilia

  Men snälla sluta klanka ner på Alexandras utseende, är ni så småsinnade att ni måste leta fel för att trycka ner andra??!

  Jag håller inte med och snälla ta Inte åt dig av kommentarerna dom vet ju fan inte vad dom snackar om :S

  Du är jättefin! Och ppl plz hon har varit sjuk i en vecka plus att bilderna är tagna nerifrån då ser ansiktet inte lika smalt ut så eran uppblåsthet kan ni ha själva för ni verkar va uppblåsta av BS!

  Haha skönt o få ut de nu till det jag ville fråga, bus:ar du ansiktet me? Jag vill nämligen göra de tar bara på kroppen nu o använder st. Tropez mousse den är skit bra men vilken rekommenderar du till ansiktet? 1000 pussar o kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *