Fredagslistan


Vad hände förra fredagen? Låg jag hemma sjuk, skoj.. Känns som en vanlig fredag för mig nu för tiden?

Bästa i veckan? Jag vill ändå säga håret, för behövde verkligen få ut den gamla och sätta in nytt. Är dock inte 100 % med färgen och luggen tror jag att jag måste lära mig att styla bara.. Men färgen ska vi fixa till redan nästa vecka, så det löser sig 🙂

Sämsta i veckan? Att jag blev supersjuk såklart, var ju inte jättekul att få ligga nerbäddad med 38 graders feber och ha ont i ryggen. Men blev nästam mer besviken över att vi inte fick komma in i vår lägenhet som planerat haha. Men imorgon så! 🙂

Dagens fredagshumör? Tröööööttt. Men det går att bota, red bull och kaffe!

Vad ska du äta ikväll? Åh jag vet inte, ska äta hemma med familjen då jag sover hos mamma så det är hon som planerar något.

Vad gör du helst ikväll? Träffar folk, känner mig så inlåst och rastlös så det finns inte! En middag med vänner på stan hade inte suttit fel.

Kvällens outfit? Skinnkjolen och lårhöga stövlar, snyggt!

Kvällens drink? Inget med alkohol i iaf, kroppen måste få bli helt återställd.

Vad ska du göra ikväll? Bea bjuder in på fest!

Vad ska du göra imorgon? Flytta tillbaka in i lägenheten, ev träffa Janne.

Och på söndag? Escape room med Andreas och hans vän. Har ni inte testat det måste ni göra det, sjuk kul!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)
 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Hade vart sååå kul att testa Escape Room 🙂

 • Katarina

  Hej Alexandra!
  Först och främst vill jag säga att jag läst din blogg enda sedan du var mest känd som ”Kissie” och oj vilken resa du gjort. Idag är du en riktig förebild, eller åtminstone som en förebild enligt mig ska vara! Jag menar inte att du har varit en dålig person, jag menar bara att du gjort en personlig utveckling som är anmärkningsvärd!

  Nog om det: jag undrar hur du håller dig så tight om magen, har du någonsin haft mer ”fett” på magen? Jag är smal och nöjd med allting på min kropp, men vill verkligen få bort underhudsfettet på undre delen av magen. Övre delen är fine. Vad har du för tips, hur äter du i dags läget? Tar gärna emot dina tips, du har alltid känts som en person med en hälsosam livsstil.

  • Kissie

   Tusen tack snälla du <3

   Jag har alltid haft en ganska tight och lite mage, som tur är! Men visst känner jag ibland att den är mer slapp, och det beror helt klart på vad jag äter. Jag äter ju väldigt sällan pasta, vitt bröd osv. Så såfort jag äter det ser jag liten skillnad. Sen är jag väldigt liten i maten, så äter gärna ofta men lite. Det är bra för ämnesomsättningen. Det tror jag ger en mindre mage.

 • C

  Ditt hår på bilden var så snyggt!😍

 • Jasmina Diaz

  Hej Kissie! Undrar om du varit hos läkaren för din borrleia? Viktigt att du får hjälp för det fort!

 • Elsa

  Vart är den tröjan/klänningen du har på dig på bilden ifrån?
  SÅÅÅ snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *