Om vi fick barn..

Min bloggkollega Foki är gravid, stort grattis! ♥ Men det fick mig såklart att fundera på hur våra barn skulle se ut, alltså om jag och Andreas skulle få barn. Nu hittade jag en random hemsida som heter makemebabies.com, hur noggrann den sidan är kan man ju diskutera 😉 Men enligt hemsidan skulle vårt barn se ut såhär haha.. Ni kan ju testa själva fast med era egna bilder ifall ni inte har något vettigt för er, som jag just nu..

Aja, nu ska jag sluta fantisera om framtida barn. Ska ta en lång dusch nu medan Andreas är duktig och gymmar. Jag är fortfarande lite sjuk så jag ska vänta med träning till nästa vecka. Kanske ska inviga mammas nya bastu, är det bra eller dåligt för kroppen att basta när man är lite sjuk? Massage var ju inte bra, så är glad att jag inte fick massagen. Tack vare era kommentarer faktiskt!

Hörs imorgon fina ni, god natt.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *