Borde äta frukost ute oftare

Hej på er!

Då vi sover hos min mamma för tillfället passade vi på att äta frukost ute imorse. Vi hittade ett gulligt litet bageri/fik/resturang här i närheten där vi åt mackor, smoothies och kaffe 🙂 Supermysigt sätt att starta dagen på tycker jag. Man borde ju äta frukost ute oftare! Iaf under helgerna, tänk så mysigt. Sätta på sig kläderna, ta en promenad till något mysigt fik och beställa in massa gott som pannkakor, smoothies, någon nyttig fruktsallad kanske.. Ska försöka få in det som tradition, undrar om jag lyckas dra med mig Andreas eller inte 😉

Nu ska jag strax röra mig in mot stan, ska hämta upp mina egendesignade klockor (!!) och få känna på dom för första gången. Sen tänkte jag åka förbi min gamla lägenhet och hämta upp lite grejer. Har fortfarande över 80 % av mina saker där. Tänk vad lite av allting man äger man egentligen använder..

Ps. Känner mig så osäker med håret.. Vet inte om jag gillar det..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (63)
 • Twey

  Googla pudelrockare så ser du hur du ser ut. 😉

 • Elin

  Tycker att det var modigt av dig att våga klippa lugg! Man vet ju aldrig innan hur det blir. Jag tycker att du ska testa lägga luggen till sidan och ha snébena tills det har växt ut. Sedan klippa dig så som när du hade kortare hår, och även färga det lite ljusare.
  (PS. Ingen kritik!! Var bara en tanke jag hade, självklart ska du ha det som du själv vill <3 )

 • Linda

  Seriöst, 80talet ringde och ville ha sin frilla tillbaka. Det här kan vara ett av det fulaste jag sett!

 • M

  Det blir ju inte så mycket till lugg när du lägger allt åt sidan så?

 • Lisa

  Jag tycker du ska klippa tjockare snedlugg då blir det finare och föna den åt sidan med rumdborste eftersom du har problem med att håret går av och ljusa upp det igen lite och klippa det till axlarna i en page. Färgen känns dassig på dig det är nog det du upplever det skär sig mot din hudton. Känn efter lite till och klura på hur du vill ha det.

 • Lisa

  Kanske blir det snyggare föresten om du skippar brun utan sol och kör din vanliga fina bleka färg då kanske det inte skär sig? Utan blir mer kall mot kall ton. Testa det innan du går till frissan igen

 • Lisa

  Du kan även testa mörka ned det i botten lite längre ned då blir det också mer harmoniskt

 • Emelie

  Tycker också din frisyr är lite jobbig. Du passade mycket bättre i den du hade innan.
  Men testa som andra sagt att lägga luggen åt sidan och kanske ha en lite ljusare nyans?!
  Det känns som att frisyren är lite svår att vänja sig vid.

 • isabella

  skitcool i din nya frisyr! tycker faktiskt det ser så fräscht och fräckt ut. blir seriöst så less på de över som måste vara otrevliga, man säger väl inte till någon seriöst ”din frisyr är jobbig” 80talet ringde och ville ha sin frissa tillbaks, fulaste jag sett” på riktigt?! säger ni så till era vänner? skulle ni ens säga så face to face till någon? hur gamla är ni på riktigt..

  • Emelie

   Det råkar vara så att vuxna kan vara ärliga mot varandra. Och ja hennes frisyr är ”jobbig” att titta på för den har ingen struktur och man ser inte vad som är vad mer än en slinga som ”lugg”
   Och ja jag säger till mina vänner vad jag tycker om deras hår, det är sällan det är några fel men om det är så tipsar jag om annat. Blir jag ovän med dom? Nej. Det är folk i 30års åldern och inte dagisbarn

 • Paj

  tycker det ser lite ovårdat ut…. trash.
  kläderna hjälpte ju inte heller.

 • neo

  Tips! Du har som jag en relativt rund ansiktsform och jag testade sjalv lugg en gang och angrade mig pa en gang och min frissa menade pa att runda ansiktsformer ser rundare ut med lugg och vi bor ha langa langder med stora lockar, alternativt kort med volym (men alltid utan lugg). Tror nagot av det skulle passa dig med 🙂 Kram

 • Tina

  Färgen på håret är himla fin. Men som någon annan sade, skippa brun utan sol. Den skär sig mot ditt kalla hår, eventuellt använd lite mindre bara.
  Du var som allra snyggast med din kortklippta frisyr.

 • Mia

  Tycker att du skulle kört på en mer parted bangs sienna Miller look! 😀 ❤️

 • Elena

  Tycker du passar i långt, kort och din längd även nu, tror du måste lära dig och styla luggen dock och kanske klippa en tjockare lugg, men förgasningen för ljust igen, ser fint ut med lite mörkare nu på hösten/vintern. Men såklart gör vad du trivs med 🙂

 • Johanna

  Tycker ditt hår blev jättefint! 💇🏻❤

 • Karolina

  Något måste göras för du ser ut som du har en peruk.
  Antingen skippar du lugg eller gör den tjockare ser sjukt skumt ut
  på en sån fin tjej.

 • Johanna

  Tyvärr måste jag sälla mig till skaran som inte gillar din nya frilla, man måste testa men antingen hamande du hos en frisör med en dålig dag eller en som älskar pudelrockare. Du passar bäst i en lång page i en kall blond färg tycker jag.
  Din nya färg ser liksom smutsig ut. Personlignen tycker jag att lugg passar bäst på mörka tjejer (tänk uma Thurman i Pulp Fiction).
  Lycka till!

  • M

   Håller med, frisören har gjort en synnerligen dålig jobb och gett dig en klippning som tyvärr inte passar dig. Kör på en lång bob och snedbena igen, det var jättefint!

 • johanna

  tycker inte det blev snyggt, tyvärr! prova hellre rak tjock lugg eller din förra frisyr till axlarna var du verkligen snyggast i 😀 kram

 • Amanda

  Älskar din frisyr och blir själv sugen på att prova. Sluta lyssna på andra och va den du vill! Och glöm inte att det handlar om att bära upp en frisyr. En cool frisyr kräver en cool tjej med självförtroende 🙂 kör på!

 • Jennifer

  Frisyren känns lite 80-tal och så ser den färgen tyvärr smutsigt ut, men det har säkert o göra med de som andra skriver, din brun-utan-sol som känns lite för intensiv nu på höstkanten.
  Sen håller jag med om att det som även andra skriver att du verkligen passade bäst i en kort o kall frisyr/färg.
  Men ska du ha lugg så gör de ordentligt = lite tjockare eller allt å ett håll i i en halvlång sidbene-lugg. Inte många som kan rocka tunt klippt lugg sådär i mittbena, utan de måste stylas!
  Men du gör såklart precis som du vill, men eftersom du ändå tog upp det så kommenterade jag om det…

 • Jol

  Du säger det ju själv – att du inte är nöjd alltså. Så kan ju inte annat än förstå dig… det blev ju bara platt… liksom… Skulle inte gå tillbaka till den frisören. Betala hellre ur egen ficka och gå till någon annan. Blev ju ändå ingen bra reklam för Rapunzel den här gången…

 • hanna

  Nej denna gång blev inte bra, boka ny tid och fixa till det. Frisyren känns så gammaldags, inte alls fräsch eller modern. Du var så himla snygg i kort hår!

 • Paula Smilee

  Men gud vilka kommentarer alltså! Folk har ingen hyfs..

 • Mia

  Sjukt snygg frisyr! Love it!!

 • Missj

  Jag passar INTE i lugg tyvärr och jag har lite samma ansiktsform (dessutom har jag en polsk mamma och svensk pappa) så kan mycket väl vara att vi har liknande drag. Jag tycker du passar bättre i håret som du hade innan. Dock är du supersnygg oavsett, men om man måste välja så röstar jag för hur du hade håret innan…

 • Johanna Nilsson

  Näpp ser ut som en sopptippa tant som fått står ute i alla väder…håret sitter ju liksom inte på riktigt:) Och din hud och ditt ansikte ser ut som en 50 årings😂😙
  Men vi älskar dig iaf😉
  Förstår mig inte på folk som säger lyssnar inte på de som inte tycket det är snyggt…det är ju flest som tycker det är fult. Hon ville veta vad vi tycker so heres the resault! Like it or not!
  Kram till er alla!

 • Jannike

  Du ser ut som ett gulligt litet troll i din nya frilla 😉 lite tilltuffsad, men söt ändå!!!

 • Mathilda

  Jag tycker du är fin, men undrar om jag inte röstar för det korta blonda 🙂 du var Superfin i det 🙂

 • Elena

  Sorry, but the bangs is just not you. Your eyes is tooo small

 • Michelle

  Helt seriöst alla ni elaka som kommenterar va är det för fel på er? Har ni inget hyffs eller?? Har man inget snällt att säga så knip igen kakhålet.. Jag blir på rikrigt mörkrädd av vissa elaka kommentarer här.. Mobbing är inte ok.. Å Alexandra ! En skönhet klär i allt oavsett. Så länge du är nöjd med hur du ser ut så borde vi andra vara nöjda med 🙂

 • M

  Lyssna inte på alla elaka idioter. Håret är fint, punkt! Du var ju nöjd först, remember? Det var innan elaka kommentarer. Du är starkare än att lyssna på den skiten 🙂

 • Enna

  Frukost ute är det bästa och du ser så FIN ut i din nya frisyr!😍😍

 • freja zeidlitz

  Du är jättfin i lugg Alexandra!

 • Hanna

  Mörka håret kanske inte passar dig. Ljusa upp det istället. Luggen är det inget fel på.
  Sen gillar jag den kortare frisyren du hade. ☺

 • Jenny

  Alexandra bad inte om allas kommentarer kring håret. HON skriver att HON troligen inte är så nöjd..

  Att se det som en inbjudan till mobbning som ”du ser ut som ett troll”, ”det ser smutsigt ut”, ”du ser ut som en punkare” etc är inte ok! Hade någon sagt det till någon i min närhet hade personen fått stryk på riktigt!

  Tror att det är därför folk vågar öppna käften nuförtiden, inga konsekvenser! Några boxar i huvudet för att återställa ordningen borde funka 💪🐓😉

 • Susanne

  Tycker du är snygg i din nya frissa, en egen snygg stil som inte alla har. Behåll den😊👍

 • Anna

  TJEJER, den egentliga frågan för er är hur era EGNA hår ser ut?? 😉

 • Anna

  Är ni inte smarta nog att förstå det? 😉 ERA EGNA HÅR. Tror man faller som en sten här av er dumhet och skruvande av psykologiska saker. Skruvande av hjärnsubstans nästan. Ompriotera och ändra era värdingar på flera olika sätt. Alexandras hår är fint. Era EGNA hår, kommentera dem inuti er själva så får vi se vart problemen ligger.

  • Fia

   Okej? Det här var ju väldigt logiskt, inte. Men jag spelar med då! Jag har min naturliga hårfärg och låter det växa hejvilt. Det räcker ner till naveln och jag orkar inte bry mig om mitt hår mer än att jag tvättar det och kanske sätter upp det om det är i vägen, det är bra som det är. Det förändrar inte att Alexandra ser ut att ha en peruk på sig. Och innan du frågar, JA, jag hade sagt det till henne om hon var min vän och satt rakt framför mig.

 • Anna

  Projicering osv, såfort alex öppnar en liten glänta för något att ifrågasättas och attackeras så görs det. Om utseende såklart, för hon är fin. Fakta. Det heter egentligen avundsjuka och projicering av egna känslor på grund av självbild och avundsjuka. Hon öppnar gläntan om håret, vad händer då? Tyckert du är lika fin som Alexandra? Tycker du om ditt egna hår? Osv osv osv. Projicering, psykologiska aspekter av tillvaron och psykologi kan vara smart att kunna också tjejer, inte bara att vara snygg.

  • JohannaG

   Tycker att jag är jättefin. Är nöjd med mitt hår. Inte avundsjuk på någon. Däremot kan jag beundra andra – men inte för utseendet utan för andra saker som de presterat, tex kommit igen efter en jobbig cancerbehandling, lyckats ta en fin examen, etc.

   Däremot så är det många som varit ärliga mot mig – in my face – när jag kommit från frissan med en frisyr som jag inte passat i, när jag lagt en makeup där jag ser ut som en joker – och jag tackar för det! Tackar för att folk vågar vara ärliga och säga till mig att jag nog varit lite blind…

  • Jo

   Nu heter det väl egentligen projektion på svenska men jag är väl bara avundsjuk ;-).

 • Anna

  Det säger sig självt för någon som är smartare än näsan räcker.

 • Anna

  Men ring 80 talet och kolla vad David Bowie tycker om ditt hår? Haha orka.

 • Mosarn

  Håret är snyggt. Ingen snack om saken. Men andreas.. han ser verkligen gammal ut!!!!!!!! Närmare 45 än 35, men han har la en fin insoda och penis antagligen

  • JohannaG

   Vad spelar det för roll om Andreas ser äldre ut än han är?? Alexandra ser även hon äldre ut än 25-26 och det spelar heller ingen roll. Gör dem inte till sämre människor, fula, dumma, etc. Heja åldern! 25 är det nya 35 och 35 det nya 45?? I stället för tvärtom…. åldersfixering… suck…

 • M

  Usch vad alla är elaka. Du är fin i lugg, men jag måste nog också hålla med om att du var finare utan luggen. Men såklart svårt innan man lärt sig styla den. Minns att jag ångrade ihjäl mig när jag klippta av mitt superlånga hår till en kortare page – men efter några timmar på youtube och framför spegeln så lärde jag mig hur jag skulle göra. Trivs svinbra och ångrar inte en sekund att jag klippte mig!

  Såå.. mitt tips är nog att youtuba lite, och strunta i alla som vill trycka ner.

 • Malin

  Kissie!! WOW!! Jag skrollade ner i ditt flöde som vanligt utan att riktigt reflektera, och så såg jag den här bilden på dig. SÅ SJUKT SNYGG! Du otroligt snygg i den här frisyren, den passar dig så jävla bra och personligen så ÄLSKAR jag den här stilen, du ser rockigt sexig ut och så himla fin höstfrisyr men en längre lugg. Färgen är också superfin och passar verkligen looken.

  Du är jättefin Kissie, på riktigt! <3

  Googla Natascha McElhone californiacation – hur snygg får man va???

 • Anneli

  Fint, passar till hösten.

 • Tessan

  Om du är osäker på hur du ska styla din lugg är Pinterest och Youtube jättebra. Sök på curtain bangs (det ser ut som du har en typ av gardinlugg) så hittar du mycket inspiration. Ge din nya frisyr en chans!

 • Vilma

  Jag ÄLSKAR din nya frisyr, du ser så chic ut!! Tycker verkligen du rockar det!

 • Ola

  Nä fy vad fult! En riktig diss från mig:)

 • Charlotte

  Hej!
  Du kanske skrivit om detta förut och jag missat det… Har du planer på att sälja/hyra ut din egna lägenhet eller får den hänga med ett tag till som investering även fast du o Andreas numera bor tillsammans på heltid?
  /Charlotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *