Vill ha i höst!

Inlägget innehåller adlinks.

Är just nu hemma hos mamma och ska bo här tills lördag. Då är vi äntligen välkomna tillbaka till lägenheten igen 😉 Så spännande. Men just nu är det mysigt att bo här. För tror ni inte jag har blivit förkyld? Min kropp är ett jäkla skämt alltså… Alltid är det något. Men nu vet vi iaf varför det är som det är.

Detta är min höst-önskelista! 🙂 Jag vill ha en stor, stickad pläd (beställt en redan dock i färgen grå), klänningen från Zimmermann som skulle göra sig så fin med skorna! Och väskan också iof.. Sen den stora röda fluffiga jackan från mango, sån härlig färg! Men insåg att jag har en röd kappa som hänger hemma i min gamla lägenhet. Ska nog åka förbi där imorgon och hämta den. Rött är så hett i höst!

Tröja – LÄNK // Klänning – LÄNK // Päls – LÄNK // Halsduk – LÄNK // Skor – LÄNK // Örhängen – LÄNK // Fåtölj – LÄNK // Kudde – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *