Före:

Efter:

Som ni vet tog jag ju ut fillers från läpparna för ett ganska bra tag sedan. Jag ångrar det inte för en sekund, passade inte i gigantiska läppar. Men det som hände var att mina läppar blev skrynkliga, för tänk er att man tömmer en ballong på luft. Hur ser ballogen ut efter att ha varit uppblåst ett tag när den väl töms? Jo den blir skrynklig, lite så blev det med läpparna också. Så jag tog tag i det genom att göra en fuktbehandling hos Forma Vita. Då väljer man en filler som innehåller återfraktande egenskaper och fyller på ytterst lite (0,5). Ja, ett litet plut får man ju på köpet men just i detta fall var det att få en gladare, piggare mun 🙂 Vilket jag verkligen tycker jag har fått. Så nöjd!

Förutom det blev det även en påfyllning av botox i ”argrynkan” som sitter mellan ögonbrynen samt vid ögonen så jag slipper kråksparkar. Detta gör jag för att förhindra rynkor. För rynkor uppstår ju av att vi rör på ansiktet väldigt mycket, och med åren släpper spänstens i huden vilket leder till små linjer. Alla gör ju som dom själva vill, vissa tycker det är charmigt med linjer och andra inte. Jag tycker inte det är charmigt på mig så jag väljer att förhindra det så mycket som jag kan 🙂 Dock kan jag fortfarande röra på ögonbrynen, så ser inte stel ut alls. Jag vill gärna visa känslor med hjälp av ansiktet, men inte så pass mycket så jag får rynkor 😉

Så när jag frågade er här om dagen ifall ni såg någon skillnad på mig var det läpparna jag menade. Dom var lite svullna precis dagen efter hehe.. Men nu är dom som vanligt, fast inte lika nariga och torra. Något annan skillnad ska det inte vara 😉 Förutom håret nu iof..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *